Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
sven_vx:
--- Citat: DevMichele - 25 Listopad, 2009, 16:29:57 ---a znam da sam lud jbg sad cekam tjedan dana za novce ako ne bit cu prisiljen ici po to u novu gradisku,a znam jos neke clanove ovog foruma koj bi mi se rado pridruzili ...nije da prijetim nego samo ocu ono sta je moje i sta sam platio
--- Kraj citata ---
svako bi to isto napravio na tvom mjestu...trebao si blokove poslat J.U.R.C.I i garantirano bi dobio sve upicanjeno i slozeno kako treba bez ikakvih prevara i jos bi jeftinije prosao...a sad ovo koliko je on tebi dizan i sta u to necu ulazit jer nije moj problem,ali ovo za masinu stvarno nije bilo fer od njega...
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: gokiSP - 25 Listopad, 2009, 16:32:47 --- :popc1:
--- Kraj citata ---
GOKY alo de mrdni biceps,ne vidim ovu dramu od tvoje ruke...........i lakše s tom colom :laughing7:
Mikelo proročanstvo vidovitog kize od prošlog tjedna kad smo se čuli je glasilo - pitanje je dana kad će blok puknut!!! :confused5:
šta reć,mikelo mi je ful ispravan dečko iz jednog razloga - nije jebač za lipu!i stvarno je dečko korektan u svakom pogledu,frajer je spreman dat lovu,ali i zato očekuje i nivo,potpuno ga podržavam.....stvarno je i meni žao dečka,tolku lovu je upucao jbte mogo si je uzet nekog polovnog KTM-a i vozit se ko gospodin.......
stari vjerujem da će jurča odradit posao vrhunski,što se tiče blokova zajebi varenje,nama je preko auto-bila navodno najbolji varilac aluminija u zg povario blok od fxr-a po sredini,a što je najveća fora blok je napuko cca 5 cm,udario pojačanje preko svega,dekl je bio prilikom varenja i smontirali sve odvežena jedna jebena drag utrka od 4 vožnje + svi vijci na mjestu i novi selen i piksne.......guramo skipera u kombi,ja ga iza pogledam kad ono - ko ker iz jebačine se uvija.......bit priče je uzimaj druge čitave blokove(jest da je zdravi blok od sp-a nać lutrija al da se iskopat........) i po mogućnosti daj 300eura za onaj PM-ov Support arm sa SC-a.......
stari držim ti palčeve :headbang:
efz:
Znam kako ti je DevMichele i podrzavam te, jer sam i ja dozivio brdo neugodnosti od clana hac sto sam i napisao vec ukratko, ko nije osjetio nemoze razumijeti, nije da ga napadam, ali poludim na lazi i muljaze, ne znam sta mu to sve treba :angry7:
black-rox:
--- Citat: hac - 25 Listopad, 2009, 14:41:29 ---ajd bleki de se scooliraj....očigledno da nisi nikad radio slaganje i turpijnje kak treba ak misliš da je 100 e puno za slaganje i turpijanje 2T makine.....neču ulazit dalje u raspravu jer nema smisla.dečko se upustio u nešto za šta očito nije spreman,za poštelat 2T treba strpljenja i nešto znanja koje očigledno dečko nema
--- Kraj citata ---
Reć ću ti samo jednu stvar imaš 37 godina glumiš vo no nekog tunnera izbijaš djeci pare iz džepova,a posao koji napraviš je čista nula,a to tvoje turpijanje objesi mačku o rep ti si mu neš turpijal dečko ni nezna šta mu je točno napravljeno,motor kurca ne ide kako on sam kaže,a kad vidim cifre koje si mu naplatil za radove vjeruj mi ja bi isti tren sjeo u auto i došal ti na vrata,lijepo bi te zamolio da prestaneš djeci prodavat fore tunned by hac jer od toga nema kruha,jer ove cifre koje ti naplaćuješ pa j#bo te led u XSH je jeftinije,za dijelove neznam koje su cifre,a i to bi volio znat isto...........
gokiSP:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 25 Listopad, 2009, 16:53:59 ---GOKY alo de mrdni biceps,ne vidim ovu dramu od tvoje ruke...........i lakše s tom colom :laughing7:
Mikelo proročanstvo vidovitog kize od prošlog tjedna kad smo se čuli je glasilo - pitanje je dana kad će blok puknut!!! :confused5:
šta reć,mikelo mi je ful ispravan dečko iz jednog razloga - nije jebač za lipu!i stvarno je dečko korektan u svakom pogledu,frajer je spreman dat lovu,ali i zato očekuje i nivo,potpuno ga podržavam.....stvarno je i meni žao dečka,tolku lovu je upucao jbte mogo si je uzet nekog polovnog KTM-a i vozit se ko gospodin.......
stari vjerujem da će jurča odradit posao vrhunski,što se tiče blokova zajebi varenje,nama je preko auto-bila navodno najbolji varilac aluminija u zg povario blok od fxr-a po sredini,a što je najveća fora blok je napuko cca 5 cm,udario pojačanje preko svega,dekl je bio prilikom varenja i smontirali sve odvežena jedna jebena drag utrka od 4 vožnje + svi vijci na mjestu i novi selen i piksne.......guramo skipera u kombi,ja ga iza pogledam kad ono - ko ker iz jebačine se uvija.......bit priče je uzimaj druge čitave blokove(jest da je zdravi blok od sp-a nać lutrija al da se iskopat........) i po mogućnosti daj 300eura za onaj PM-ov Support arm sa SC-a.......
stari držim ti palčeve :headbang:
--- Kraj citata ---
ma ovo koda sam ja pisao..slazem se sa malim zubatim kiziem :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju