Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (62/172) > >>

J.U.R.C.A:
u hrvatskoj valjda ima 1 ili 2 covjeka kojima bih se usudio masinu(blok,aluminij) kao nosivi element kotaca dat na varenje. sa svojim ziovotom se nebi igrao!

plus jos jedan faktor. cjena tog vara je sigurno veca nego cjena po kojoj mogu nabaviti blok.

aeroxtuning:

--- Citat: J.U.R.C.A - 24 Listopad, 2009, 14:38:21 ---u hrvatskoj valjda ima 1 ili 2 covjeka kojima bih se usudio masinu(blok,aluminij) kao nosivi element kotaca dat na varenje. sa svojim ziovotom se nebi igrao!

plus jos jedan faktor. cjena tog vara je sigurno veca nego cjena po kojoj mogu nabaviti blok.

--- Kraj citata ---
onda bolje novi blok :) a sto radi michele,znam da je zelja za provozat pilu veca od svega,ali je barem trebao stisnut i pregledat sve to.....jbg

black-rox:

--- Citat: J.U.R.C.A - 24 Listopad, 2009, 14:38:21 ---u hrvatskoj valjda ima 1 ili 2 covjeka kojima bih se usudio masinu(blok,aluminij) kao nosivi element kotaca dat na varenje. sa svojim ziovotom se nebi igrao!

--- Kraj citata ---
Čuješ cijena je kako za koga,uvijek je bolje novo,ali sve se da popraviti i ako je poklopac doboro zavidan sve će bit ok :icon_thumright:

steeef:
većina rabljenih blokova od spa je izgrobarena..

elvis_27:
njemu je puknuo blok jer nje sve vide stavljao vidio sam ja,vozio se na par vida!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju