Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (7/172) > >>

giannelli:

--- Citat: crogenie - 19 Siječanj, 2009, 03:17:49 ---Nebih htio otvarat novu temu, a zanima me nesto... Dal deak i serdarevic imaju db-killer, odnosno ja nebih htio kad stavim takav auspuh da mi jako prdi, a opet kad vec nebi prdio da ne izgubi na performansama (sto smatram da nebi smio). Dakle, zanima me moze li se npr. serdarevic ikako utisat?

--- Kraj citata ---
black rox je na drugom forumu pisao o tome, imas db killer za serdarevica, ali samo ti malo stisa zvuk, ne odzvanja toliko ali se cuje blizu bez dbkillera, na performancama nista ne gubis na serdu i bez dbkillera i sa, smao dobivas. toliko sam ja cuo. :D

Ive_MHR:
sve neki novi iz Pule vise se nezna nikog j****ti starim :icon_biggrin:

btw skidaj tu tablicu dole ako ne dodi do mene i porezi ju dole :icon_biggrin:

Vidim druzis se sa vidikovac ekipom osim vekica...

DevMichele:

--- Citat: Ive_MHR - 20 Siječanj, 2009, 00:09:47 ---sve neki novi iz Pule vise se nezna nikog *****ti starim :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ma jedino vekica znam malo bolje  ostale sve nedvano upoznao.. ma ok su oni :D cek ti si isto sa vidikovca ili?

Ive_MHR:

--- Citat: DevMichele - 20 Siječanj, 2009, 15:45:11 ---
--- Citat: Ive_MHR - 20 Siječanj, 2009, 00:09:47 ---sve neki novi iz Pule vise se nezna nikog *****ti starim :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ma jedino vekica znam malo bolje  ostale sve nedvano upoznao.. ma ok su oni :D cek ti si isto sa vidikovca ili?

--- Kraj citata ---

nisam la ih znan osim tebe prvi put vidim tvog vx uopče :icon_biggrin:

DevMichele:
a vjerujem samo su oni imali tu cast haha ma cekam vozacku sad jos koj tjedan i da ramu promjenim pa cu 24h bit na motoru :D 
ti inace sta vozis?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju