Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (50/172) > >>

duje87:

--- Citat: gokiSP - 14 Listopad, 2009, 23:00:47 ---neide brtva..diht masa u tankom sloju

--- Kraj citata ---

upravo to..p.s. normalno da pasu od vxra 180 klista kad su ista ko u vxa do 2004 godine skupa s glavcinon i diskon....

DevMichele:
evo izjebao sam se posteno u ova zadnja 2 dana je*o glopog tokara koj mi je preso getribu napamet je ugurao i nije pogodio pa sam iso popravljat kod drugog itd ugl trebalo bi se nabit s milimetar do pola milimetra al sad je sve slozeno na nosace i vrti se dobro nigdje ne zapinje jedino se malo cuje al to je mozda zbog novih zupcanika sta da radim dal da pustim ili? sto se tice slaganja makina nije jos upalila..treba jos spojit sajle na karb i u mijesalicu treba spojit djekove od instalacija prozracit mijesalicu i jos neke gluposti da bi napokon to upalilo sutra javim dojmove u subotu idu slike i drzite mi palceve da sve stima sa getribom jer iskreno sam umoran od rastavljanja i sastavljanja  :angry7:

gokiSP:
na osovinu zupcanika ide podloska bas zbog toga da se zupcanici nebi dodirivali..ako se dodiruju onda se cuju..zasto mjesalica, neces sam radit mjesavinu  ???

marko209vx:

--- Citat: gokiSP - 15 Listopad, 2009, 22:18:55 ---na osovinu zupcanika ide podloska bas zbog toga da se zupcanici nebi dodirivali..ako se dodiruju onda se cuju..zasto mjesalica, neces sam radit mjesavinu  ???

--- Kraj citata ---
tako je goki jebes tujrpiju od sp-a za koju gazda ne mjesa gorivo.  ;D

steeef:
sve ima prednosti i mane...ovisi za kae motor slagan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju