Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (33/172) > >>

aeroxtuning:
uuuu,dobra,dobra :) daj odma skini te retrovizore i taj vizir ;)

DevMichele:

--- Citat: aeroxtuning - 30 Lipanj, 2009, 16:47:11 ---uuuu,dobra,dobra :) daj odma skini te retrovizore i taj vizir ;)

--- Kraj citata ---
nema sanse sve serijala osim svjetla ....sutra idem narucit naljepnice :drunken_smilie:
danas mi je doso karb i glava karb ceka da mi hac posalje prirubnicu a glava ce jos malo pricekat
btw jel prodaje neko novi ili polovni xenon h7 8000k?

Ive_MHR:
al glavno da ce na 125 180 :toothy12: :toothy12:, i nabavi si ljepo 6000 ili 4300 ovo od 8000 je preplavo, al nemoj ti odma vjerovat :icon_thumright:

gun_rider:

--- Citat: DevMichele - 30 Lipanj, 2009, 23:56:44 ---nema sanse sve serijala osim svjetla ....sutra idem narucit naljepnice :drunken_smilie:
danas mi je doso karb i glava karb ceka da mi hac posalje prirubnicu a glava ce jos malo pricekat
btw jel prodaje neko novi ili polovni xenon h7 8000k?

--- Kraj citata ---

ma još plavije stavi...da bude ultra ciganišn :toothy12:
neznam brale al meni taj SP ne ljubi taj xenon da ga jebeš :dontknow:
mali vizir, skini retrovizore, tablicu, felge crno sa žutim trakicama i gassssssss
felge ti nisu tako serijski piturane :dontknow:
kemija neka luda :glasses9:

DevMichele:

--- Citat: gun_rider - 01 Srpanj, 2009, 01:30:35 ---ma još plavije stavi...da bude ultra ciganišn :toothy12:
neznam brale al meni taj SP ne ljubi taj xenon da ga jebeš :dontknow:
mali vizir, skini retrovizore, tablicu, felge crno sa žutim trakicama i gassssssss
felge ti nisu tako serijski piturane :dontknow:
kemija neka luda :glasses9:

--- Kraj citata ---
felge nisu serise ofarbane???? pogledaj malo bolje bolje i vidjet ces da jesu svaki sp ima felge zute boje jbt frend mi ima isti sp

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju