Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje - isplativost tuninga
leofreak250:
to brnić: ne namjeravam prodati skuter, pa zato i razmišljam o ugradnji toga
i znam da nije to toliko teško za zamjeniti, al kad nemaš potreban alat za to možeš se jeb... a takva je situacija kod mene!!! :icon_biggrin: :icon_biggrin:
to aleksandar: znam da si mi rekao za sve to, pa sam razmišljao o tome i odluka je pala da bi onda i ugradio to u scoot! :icon_thumright:
što se tiće multivara, po ćemu se bolje isplati uzet od polinija a ne malossi, :sad1: neznam pa pitam?? :icon_scratch: jer koliko sam ćuo kad stavljaš tak nešto, onda ide sve od jedne firme, pa sad :dontknow: :dontknow:
:bs:
Aleksandar:
zato jer po nekim navodina polini varioamt bolje razvija snagu naspram malossi.takoder je polini malkice kvalitetniji...tj pedantniji...malossi ima boji trzaj na startu ,ali polini poslje bolje razvija od malossia...tako je na vxru ...za leonarda neznam... :icon_tongue:
a ono sta si reko da se sve komponente odjednom stavljaju...to je tocno ali na race kitevima 50 ccm tj 70 ili vise ccm...tamo se svi dijelovi stavljaju "odjednom"...kuzis ;))
Jandro:
uzimaj to bez ikakvog razmišljanja! moj vx koji je ''duplo''slabiji od tvog lea 250 se je preporodio,a onda si tek možaš mislit kak bi se tvoj preporodio! sam ti stavi torq, multivar i federe i buš vesel ko mala beba :icon_thumright:
leofreak250:
--- Citat: Jandro VX - 30 Siječanj, 2007, 19:42:07 ---...i buš vesel ko mala beba :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nadam se... :toothy12: :toothy12:
al po svemu ovome izgleda da ću onda uzeti to i staviti na scoot... :laughing7: :laughing7: :laughing7: ...i onda da se preporodim :toothy10: :toothy10:
OvErLoAd:
--- Citat: Aleksandar - 30 Siječanj, 2007, 17:35:05 ---
torq polutka naspram serijske ti se razlikuje u "sirenju"...a i drukcije se širi kad das gas od serijske..takoder je i oversize... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Sve si dobro rekao osim ovog da je oversize.
kako bi bila oversize kad kupuješ samo jednu polutku? Istog je promjera kao i original, drugo je za 70cc, gdje postoji torque driver što je kao i u ovom slučaju samo jedna polutka istog promjera ali drugačiji sistem uglavljivanja i overrange gdje dobivaš 2 polutke većih dimenzija, fiksnu i pokretnu, pa osim ubrzanja dobivaš i krajnju.
Mislim da za nijedan 4t ne postoje oversize polutke jer su serijske valjda maximalno velike.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju