Tehnički kutak > Tuning skutera
luna - kupio krivi vario, koji je odgovarajući?
Drnda:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Siječanj, 2009, 15:48:24 ---
--- Citat: robert - 18 Siječanj, 2009, 15:42:48 ---neki dan sam dobio jedan multivar, mislim da je za morini mašine pa ću čim dobijem priliku probati na serijskoj radilici lune dali paše.
--- Kraj citata ---
Ako kalota savrseno sjeda na radilicu, to ne znaci da se takav variomat moze koristiti. Bitno je i koliko duboko sjedne na radilicu jer bi on morao biti paralelan sa zadnjim polutkama kako se remen nebi uvijao.
Ako se zadovolje ta 2 uvjeta, onda ga se moze koristiti.
--- Kraj citata ---
to je vari za morini, u mene je franco morini TGB i kada sam probao, kalota je sjela, ali nedovoljno duboko i nije bilo ok, i nisam htio kemijati pa sam ga poslao da robi vidi dali pase na lunu
tomof10:
@ robert sory
ja sam paji prodao ood minarellia multivar i on je otiso u tokara pa po serijskom bolcnom napravio novu mislim po duzini a tokar mu je naparavio sirinu varioa i sve funkcionira to je tokaru 5 minuta zajebancije
robert:
neradi se samo o bolcni, rupa na kaloti je prevelika ili premala.
mora postojati multivar koji bez kemijanja paše na lunu. čisto sumnjam da su ekstra za lunu napravili radilicu. pitanje je čiju su radilicu po dimenzijama osovine kopirali.
cvele60:
--- Citat: robert - 18 Siječanj, 2009, 16:04:07 ---ako netko ima multivar na svom generic xor, keeway matrix, cpi popcorn, gtr ili oliver bio bi mu zahvalan kad bi se mogao javiti.
--- Kraj citata ---
Imam ga ja -15.7[16]mm osovina radilice,sa derbija m5111151-montirao sam ga jos pre nego sto je malossi napravio bas za
keewaj i ostale[cpi ]. :)
robert:
e cvele, daj molim te izmjeri još i onu rupu na kaloti!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju