Tehnički kutak > Tuning skutera
luna - kupio krivi vario, koji je odgovarajući?
3alfa3:
--- Citat: robert - 18 Siječanj, 2009, 15:42:48 ---neki dan sam dobio jedan multivar, mislim da je za morini mašine pa ću čim dobijem priliku probati na serijskoj radilici lune dali paše.
--- Kraj citata ---
Ako kalota savrseno sjeda na radilicu, to ne znaci da se takav variomat moze koristiti. Bitno je i koliko duboko sjedne na radilicu jer bi on morao biti paralelan sa zadnjim polutkama kako se remen nebi uvijao.
Ako se zadovolje ta 2 uvjeta, onda ga se moze koristiti.
robert:
sad sam se sjetio gdje je jedna stara radilica sa lune i probao sam kalotu multivara. osovina je preuska i kalota pleše po osovini.
to znači da morini i minarelli odpadaju.
@3alfa3: znam, mora biti jedna linija jer bi remen otišao nakon par kilometara.
robert:
ako je vjerovati scotter attacku onda bi odgovarao multivar sa generic xor, cpi oliver i popcorn. ali do sada to još nije provjereno ili uugrađivano tako da bi jabolje bilo otići u dućan sa serijskim variomatom i direktno usporediti.
igor.sb:
bas to hdjedoh rec, jel nije luna isti k.. kao i sachs speed force, vidim da kod njih ide multivar kao i za cpi
btw..kom smetaju zubci na kaloti nek ih otpili, kad i onako postoje radilice bez zubi ili kalote bez zubaca :P
robert:
--- Citat: igor.sb - 18 Siječanj, 2009, 16:00:52 ---bas to hdjedoh rec, jel nije luna isti k.. kao i sachs speed force, vidim da kod njih ide multivar kao i za cpi
btw..kom smetaju zubci na kaloti nek ih otpili, kad i onako postoje radilice bez zubi ili kalote bez zubaca :P
--- Kraj citata ---
jako pametno, ljudi nemaju pojma šta paše pa će kupiti bilo što i kemijati po kaloti :sad1:
da luna je identična sachu speedforce50
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju