Tehnički kutak > Styling skutera

kako ga srediti

<< < (2/5) > >>

Mr J:

--- Citat: chofus - 29 Siječanj, 2007, 19:48:53 ---ma stos je sto nema bash sredjenih kao mojih..ima jako slabo

dal da stavim led diode ( neonku vec imam plavu) u prednje svjetlo jer imam puno mjesta za to ( diode)

--- Kraj citata ---

Bilo dosta rasprave o tome, cekamo od robby44-a report o luxeonkama - mnogo bolje i kvalitetnije... Za led diode moras imati lece i prozirni far...

robby44 mi je poslao ovu sliku gdje su farovi od Audio i VW-a

roby44:
kad je rekao diode ili neonku, s tim je vjerojatno mislio na svijetlo ispod skutera. ja bi ti svakako preporucio diode, radit ce ti dozivotno, i trosit skoro nista sruje.
samo sto ima dosta ekipe (necu imenovat gdje) da preporucuju neonku. zato sto ne znaju prednosti diode i ne znaju upravljat svjetlosti.
to sto je dioda tvornicki fokusirana lecom ne znaci da mora tako i svjetlit. a imas i luxeonke u bojama, jedna luxeonka od 3W svijetli jace od cijele neonke. i nema lecu. nema straha da ce  puknut, jako jednostavna instalacija.

sto se tice ostalog stylinga, odluci sta tocno zelis, nesto cemo moc preporucit.  :glasses9:

AeRRox:
Sto je luxeonka, gdje toga ima kako izgleda,  moze malo detalja.

HVala.

chofus:

--- Citat: roby44 - 29 Siječanj, 2007, 23:26:53 ---kad je rekao diode ili neonku, s tim je vjerojatno mislio na svijetlo ispod skutera. ja bi ti svakako preporucio diode, radit ce ti dozivotno, i trosit skoro nista sruje.
samo sto ima dosta ekipe (necu imenovat gdje) da preporucuju neonku. zato sto ne znaju prednosti diode i ne znaju upravljat svjetlosti.
to sto je dioda tvornicki fokusirana lecom ne znaci da mora tako i svjetlit. a imas i luxeonke u bojama, jedna luxeonka od 3W svijetli jace od cijele neonke. i nema lecu. nema straha da ce  puknut, jako jednostavna instalacija.

sto se tice ostalog stylinga, odluci sta tocno zelis, nesto cemo moc preporucit.  :glasses9:

--- Kraj citata ---

aha a kava je to luxeonka i kolko novaca kosta idt?

ja sam ga na ljeto mislio cijelog u bijelo obojat ( perla naravno  :binkybaby: :binkybaby:) krom felge ako budem imo dosta para a za dalje nemam ideja.. ako vi imate kakvu ideju pomoglo bi mi

iako plavo bijela kombinacija je meni zakon :glasses9: samo sto mi je sad serijska kombinacija i nije mi bash nesto

roby44:

--- Citat: AeRRox - 30 Siječanj, 2007, 15:03:45 ---Sto je luxeonka, gdje toga ima kako izgleda,  moze malo detalja.

HVala.

--- Kraj citata ---

to je dosta jaca dioda od klasicne, do 5W. bez lece, znaci ne fokusira svijetlost. do nedavno su bile 200-400kn
sad je jedna 3W 60 kn
od 5w su i dalje dosta skupe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju