Tehnički kutak > Styling skutera
kako ga srediti
Doomsday:
--- Citat: GS-MAFIA - 02 Veljača, 2007, 11:59:38 ---
--- Citat: Mr J - 31 Siječanj, 2007, 18:04:27 ---
--- Citat: chofus - 31 Siječanj, 2007, 18:00:59 ---malo ste se odaljili od teme al eto :nono: :nono: :glasses9: :glasses9:
--- Kraj citata ---
Jedino ti znas kako bi ga sredio... roby44 ce za par dana instalirati luxeonke od 3W pa cemo vidjeti na sto to lici, ako valja ja bih ti preporucio njih... Kao sto Alex kaze mozes staviti i far od sp 180
--- Kraj citata ---
najbolje rješenje nađi polovan far od 180 i imat ćeš ok svijetla
--- Kraj citata ---
Jel vi kužite da je otvaratelj teme vlasnik yamaha jog rr-a... ::) Ili mislite da na jog-a paše svitlo od sp 180... :laughing7:
Mr J:
Ispravak (Hvala Doomsday) : Na jog RR ne ide far od SP-a :) Odgovor je bio za strretrunnera, a sto se tice chofusa najbolje bi ti bilo pricekati jos koji dan da vidimo robby44-eve rezultate sa luxeonkama...
Ja imam u faru od formule 50 H7 zarulju... Trebas znati da ti motor proizvodi oko 110, 120W od toga ide 50 ili 60 na punjenje akumulatora a ostatak trosis na svjetla, zmigavce, trubu...
nrg50power:
sta je bolje stavit xenon ili luxeon,i sta bi morao napravit da ih stavim na nrg-a?
Mr J:
--- Citat: nrg50power - 12 Veljača, 2007, 16:54:04 ---sta je bolje stavit xenon ili luxeon,i sta bi morao napravit da ih stavim na nrg-a?
--- Kraj citata ---
Bolje je staviti luxeon, pitaj robby44-a..
P.A.L.A.C:
koja je razlika izmedju xenon i luxenon?? :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju