Tehnički kutak > Tuning skutera

deklo getribe

<< < (15/16) > >>

Benjamin:
Ma ne meni se ne zuri..glupo mi narucivat i cekat..ak ti imas doma jedan viska...meni pasu obadva i 15 i 13..nije ot sad neka velika razlika..bitno da je duza od orginala..koja ti bude ostala za tu cemo se dogovriti..

Ne gorii mi ..sad se ionako s autom vozim..odnosno stlano auto zbog posla i tak..skut je postao samo zanimacija i gust..nije ko prije vise da sam ovisan o njemu...

Necu nista narucivat uglanvom..ak si ti za mozemo se dorati..mozda ti bude taman i malossi pasao...

Hvala na infu kaj se tice zupcanika..znaci ja ti izvadim prakticki kompletan primar s onim malim zupcanikom i mogu ti dat jel na tvom primaru ima vec taj zupcanik..

A i da treba presati nije problem..imam na poslu presu...

Uglanvom racunaj na to da cmeo se dogovoriti..kad ti saznas kaj ti bolje pase javi..pa cemo u daljnje pregovore..i dogovore..

Benjamin:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Siječanj, 2009, 02:36:39 ---
--- Citat: Benjamin - 17 Siječanj, 2009, 02:32:40 ---getriba je ispravna i sve..kod mene ima nekih 1000km mozda...i do sada odlicno radila posao..

ubiti nema niti 100 ima 700km..a kod frenda prije imala nekih 500km max..znaci nije puno vozena..

--- Kraj citata ---

Nije sapun da se potrosi  ;D.
Ako je vadjena i stavljana na skut kako treba, onda je ko nova.
OK, budemo se oko toga dogovorili kad malo zatopli.

--- Kraj citata ---

A znam..ali neki ljudi to ne kuze..budes pogledao i sve vidio..ja kad sma stavljao getriba je bez greske bila..ja nisam mogo pronacn ikakve nepravilnosti..da je negdje udubljena da je zubac puko..da je strugala i takve stvari...i kad sma sastalvjao sve je sjelo ko podmazano bez nekakvih komplikacija...tak da ja mislim da nema nikakvih problema...

3alfa3:

--- Citat: Benjamin - 17 Siječanj, 2009, 02:39:10 ---..znaci ja ti izvadim prakticki kompletan primar s onim malim zupcanikom i mogu ti dat jel na tvom primaru ima vec taj zupcanik..

--- Kraj citata ---

Ovo samo povadimo iz skutera i zamijenimo (presa ne treba):

Benjamin:
Super..pricekat cmeo dok malo prestanu ove hlandoce i snjeg...samo da se posusi i tem dode oko 5 stupnjeva..za isprobavat mi je to dovoljno..pa ak oces onda se zamjenimo..das mi ovu kaj imas viska da ja isprobam...a ti kad isprobas isprobas..neznam do kad mislis cekat..kolko tebi toplo mora bit :D

ma nebitno ubiti..dogovorrit cemo se..ne gori niti meni a niti tebi..

jedno kaj mi je sad dosando preko zime pa zato slazem te sitnice i tak..ocu se sto vise sad preko zime rijesiti da onda nemoram ko prijasnja ljeta stlano nekaj serafiti oko skuta..nego da sjednem i vozim..

robert:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Siječanj, 2009, 01:06:46 ---Iglicasti lezaj u malossi poklopcu sluzi da se smanji trenje i time gubitak snage, a i osovina je u njemu vise "na knap" pa su i moguce vibracije iskljucene. Vjerojatno je i ojacano iako za to nema potrebe jer je sekundar, a i primar ulezisten u 2 tocke, a ne samo u deklu.
Ni u ludilu nebi davao tolike novce za to.

--- Kraj citata ---
pa nebi ni ja, osim ako ga ne nađem na ebayu za sitne novce. imam sada dva serijska dekla i potrajat će dok oni daju svoje :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju