Tehnički kutak > Tuning skutera
deklo getribe
Benjamin:
Da jel za stalkera postoje dvije masine..stara tipa kakvu ja imam koja ima DD dual disk..i novije maisne kakve se danas prodaju u ducanu..koja ima zadnji bubanj...neznam niti sma zasto su uklonili disk iza i prebacili se na bubanj..totalni promasaj..do 99 je bio DD a poslje bubanj..i samim time su vjeorjatno i tad promjenili getirbu..
Alfa ja bi trebao imat istu getirbu ko i ti..jel ti imas isto lager u deklu...isto tako sma imao na DNA isto je imao lager u deklu..
charnel:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Siječanj, 2009, 01:13:46 ---OK, sad je jasno...
To je getriba u koju ide primar kao i u najnovije Piaggio skutere, ali je sekundar takav da ide u lager u poklopcu getribe
--- Kraj citata ---
to bi onda trebala bit ko moja getriba, al moj sekundar izgleda drugacije, izgleda ko novi , samo sta ulazi u iglicasti lezaj u poklopcu
charnel:
--- Citat: Benjamin - 17 Siječanj, 2009, 01:14:56 ---Alfa ja bi trebao imat istu getirbu ko i ti..jel ti imas isto lager u deklu...isto tako sma imao na DNA isto je imao lager u deklu..
--- Kraj citata ---
imam i ja lezaj u deklu pa nemam istu getribu ko alfa jer je sekundar drugaciji
Benjamin:
Cek kaj to sad znaci ja sma se pogubio..
Kolko sma skuzio to znaci da imam primar s novijih blokova a sekundar od starijih ili kak?
charnel:
--- Citat: Benjamin - 17 Siječanj, 2009, 01:16:47 ---Cek kaj to sad znaci ja sma se pogubio..
Kolko sma skuzio to znaci da imam primar s novijih blokova a sekundar od starijih ili kak?
--- Kraj citata ---
tako se meni cini, jer ako pogledas onu prvu sliku, sekundar ti izgleda ko na toj slici
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju