Tehnički kutak > Tuning skutera

deklo getribe

<< < (4/16) > >>

robert:

--- Citat: vpucko - 17 Siječanj, 2009, 00:47:25 ---@ robert - brtva... ne poklopac

--- Kraj citata ---
a ja se već radovao malossi deklu :laughing11: :laughing11: :laughing11:
kupit ću si novu brtvu ali ako nebudu imali u bencony, moto01 ili yamaha servisu onda ti javim. :icon_thumright:

Benjamin:

--- Citat: charnel - 17 Siječanj, 2009, 00:45:45 ---evo poklopac je lijevi na nrg mc2, i ima iglicasti lezaj , a desni na novijim piaggio nema nista , znaci od 99.

--- Kraj citata ---

Znaci moj stalker bi trebao imati iglicasti lezaj jel je 97

charnel:

--- Citat: Benjamin - 17 Siječanj, 2009, 00:51:53 ---Znaci moj stalker bi trebao imati iglicasti lezaj jel je 97

--- Kraj citata ---
pa sta nisi rekao da si sa novijeg skutera stavio getribu, ako imas iglicasti nisi mogao jer ti sekundar ne bi pasao u poklopac

Benjamin:
cek da provjeirm..jel neznam niti sam vise..kolko se sjecam decko od kojeg sma uzao getribu je rekao da je na SRu bila...ona nova s piaggio masinom...sad je na mom stalkeru 97g kaj ima iza disk..

PRIMARY GEARS HTQ z 14/39 (FORCED)
code = 67 9080

To ti je kod mene na stalkeru...

Isto tako pase ta getriba na SR 2004g nadalje kaj imaju piaggio agregat..

charnel:

--- Citat: Benjamin - 17 Siječanj, 2009, 00:59:11 ---cek da provjeirm..jel neznam niti sam vise..kolko se sjecam decko od kojeg sma uzao getribu je rekao da je na SRu bila...ona nova s piaggio masinom...sad je na mom stalkeru 97g kaj ima iza disk..

PRIMARY GEARS HTQ z 14/39 (FORCED)
code = 67 9080

To ti je kod mene na stalkeru...

Isto tako pase ta getriba na SR 2004g nadalje kaj imaju piaggio agregat..

--- Kraj citata ---
a jel imas ti u velikom deklu lezaj u koji ulazi osovina primara?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju