Ostalo > Motocikli
Kawa ninja 250r
ichko:
Motor je od jednog poznanika, mislim poznanika,znamo se ovako sa par foruma davno, i motor je komplet sredjen,nova je radilica,klip,karike,svenanovo slozeno i fino ide i dobro ide, izvani je isto nedavno sredjen,prelakiran,odradjene neke naljepnice, nije padano s nje...jedino mi je frka to za djelova,jer znam da je skoro 1god. trazio radilicu, i sad nesto da mi ode dje sto naci....
a mislis da se oklopi od neke novije ninje mogu namontirat
2TDottore:
--- Citat: ichko - 16 Siječanj, 2009, 22:27:21 ---Motor je od jednog poznanika, mislim poznanika,znamo se ovako sa par foruma davno, i motor je komplet sredjen,nova je radilica,klip,karike,svenanovo slozeno i fino ide i dobro ide, izvani je isto nedavno sredjen,prelakiran,odradjene neke naljepnice, nije padano s nje...jedino mi je frka to za djelova,jer znam da je skoro 1god. trazio radilicu, i sad nesto da mi ode dje sto naci....
a mislis da se oklopi od neke novije ninje mogu namontirat
--- Kraj citata ---
ma nadju se djelovi al tesko.Sve ovisi kolko imas zivaca cekat.Al ak je motor slozen na novo onda nemas nikakvih briga sljedecih 50000km sigurno ak ne i vise.Jedino kaj zna krepavat na tim motorima je elektronika i zato bi ti preporucio da si odma pocnes trazit jos jednu da imas u rezervi.A kaj se tice oklopa uz malo znanja i volje mozda bi se dali namontirat okolpi i od novijeg recimo 636 kawca ili slicno.
ichko:
E jbg, drugu bih vrlo tesko nasao, al jos cu ovu pogledat,kad malo otopli poc do ovoga da je jos isprobam i konacno odlucim,jer ipak nije bas velika lova u pitanju..
iTox:
prije par dana sam vozio jednog ko sa slike.. nije mi bilo jasno kako neide preko 110, i onda kad sam parkirao kaze mi lik da je to mph ^_^
sasvim solidno ide motor.. iako nakon sta se naviknes na 600rr tesko mi je ovakav motor usporedit..
charnel:
--- Citat: iTox - 10 Ožujak, 2009, 23:39:37 ---prije par dana sam vozio jednog ko sa slike.. nije mi bilo jasno kako neide preko 110, i onda kad sam parkirao kaze mi lik da je to mph ^_^
sasvim solidno ide motor.. iako nakon sta se naviknes na 600rr tesko mi je ovakav motor usporedit..
--- Kraj citata ---
vozio si se 177 km/h a mislio si da ides 110? :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju