Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi sport 70 specijale A,b,C

<< < (2/11) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: pitaNS - 16 Siječanj, 2009, 19:57:46 ---nemoguće, jel to istina? da je razlika između a,b,c klipa za Malossi samo u 1/100 ? ? ?
ajde još neko sa iskustvom....

edit: preduhitrili me u odgovoru

--- Kraj citata ---
istina, takva specijala se ne hona i radi ako risovi nisu duboki, bušilica i neki nastavak sa tri kraka na njega vodobrusni i provrtiš te staviš B klip ako je bio A, isto je i aluminij i gus te b i c specijale a inače je A klip kad kupiš kit, a to je trgovina gdje samo takve specijale prodaju i nemaju ove prave specijale al u benconyu su te specijale za kupit gdje se dimenzija klipa mjenja 47.4 i 47.8

Damir 2T:

--- Citat: dino_sk - 16 Siječanj, 2009, 19:56:09 ---kupis klip za TP i busis specijalu ili klip za polini sport ...

--- Kraj citata ---

lol

SlowRider:
Ako je cilindar ispravan, najbolje da se napravi 1. specijala, honuje se cilindar i kupi se novi klip 47.4mm. Nakon toga imas novi kit.

Damir 2T:

--- Citat: aprilija top - 16 Siječanj, 2009, 19:56:24 ---sad jos reci da si iso kupit klip u vukovarsku i s oprostenjem si pukni u glavu malosi prva sp 47,4 druga 47,8 bencuni 330kn klip

--- Kraj citata ---

sve jasno al nema ne postoji zvao sam milion puta taj benconi koji mi isto spominje abc i da drugo oni nemaju i nemogu nabavit,a druga stvar frajer iz benconija je pred menom zvao lika iz piaggio centra koji isto nema i oni tvrde da ne postoji,sad ko je tu lud jer neko mora bit.
Gdje god pogledam za specijale nema samo tp i pollini imaju a mallosi ima jebeni abc

Damir 2T:

--- Citat: SlowRider - 16 Siječanj, 2009, 20:26:04 ---Ako je cilindar ispravan, najbolje da se napravi 1. specijala, honuje se cilindar i kupi se novi klip 47.4mm. Nakon toga imas novi kit.

--- Kraj citata ---

a gdje ču to kupit kad nigdje nema

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju