Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi sport 70 specijale A,b,C
Damir 2T:
--- Citat: charnel - 16 Siječanj, 2009, 20:49:00 ---imaju ti specijale 100% , 47.4 i 47.8
--- Kraj citata ---
ž
Tako sam i ja mislio do danas al mi je svaka nada pala u vodu.
ok ima al gdje ni u malossi katalogu ne postoji jednostavno mi nije jasno, svi tvrdite da ima al nigdje nema ako tvrdite da ima onda mi dajte broj telefona od tamo gdje ima samo ne od benconija i piagio centra jer nemaju :drunken_smilie: imaju abc :drunken_smilie:
dino_sk:
--- Citat: Damir 2T - 16 Siječanj, 2009, 20:23:27 ---
--- Citat: dino_sk - 16 Siječanj, 2009, 19:56:09 ---kupis klip za TP i busis specijalu ili klip za polini sport ...
--- Kraj citata ---
lol
--- Kraj citata ---
seba ima polinijev klip na dr.evo kitu ,i nije uopće problem ak se drugi klip stavi :frajer:
--- Citat: Damir 2T - 16 Siječanj, 2009, 20:58:31 ---
--- Citat: charnel - 16 Siječanj, 2009, 20:49:00 ---imaju ti specijale 100% , 47.4 i 47.8
--- Kraj citata ---
ž
ok ima al gdje ni u malossi katalogu ne postoji jednostavno mi nije jasno, svi tvrdite da ima al nigdje nema ako tvrdite da ima onda mi dajte broj telefona od tamo gdje ima samo ne od benconija i piagio centra jer nemaju :drunken_smilie: imaju abc :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
onda ja neznam sta su drugi na ovom forumu radili kad su busili specijale
ak nema nigdje kod nas narucis preko ´sebe´ klip sa Scooter attacka i miran si
charnel:
--- Kraj citata ---
ž
--- Kraj citata ---
gledaj ne znam sta da ti kazem, ima sigurno u piaggia, i u benconiju, ako nema moze se narucit,
trebas im doc sa kodom od termo grupe i onda trazit jel ne znaju oni sami nista.
Brla:
valjda bi ti brojevi a,b,c trebale bit te specijale između kojih je razlika 0,4 mm ako si blizo benconya odi i izmjeri sa šublerom
dino_sk:
--- Citat: charnel - 16 Siječanj, 2009, 21:12:23 ---
--- Kraj citata ---
ž
--- Kraj citata ---
gledaj ne znam sta da ti kazem, ima sigurno u piaggia, i u benconiju, ako nema moze se narucit,
trebas im doc sa kodom od termo grupe i onda trazit jel ne znaju oni sami nista.
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
--- Citat: Brla - 16 Siječanj, 2009, 21:14:44 ---valjda bi ti brojevi a,b,c trebale bit te specijale između kojih je razlika 0,4 mm ako si blizo benconya odi i izmjeri sa šublerom
--- Kraj citata ---
i opet potpis :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju