Ostalo > Foto, video, music...
LJUDI KOJE TREBA UBIT !
te-te-ac:
evo sad sam mal pijan al ozbiljno vam kazem
neko mi je ubio pes u selu - otiso je pre nekih 2dana i stari ga naso mtrvog
vrsta je neki divlji a zvao se garo
imam jos slika sam nedami se trezit
NeoDJW:
:S nebitno koja je vrsta, kad se psa zavoli........
gokiSP:
nisam pogledao video jer ne zelim to ni gledat al cu rec da ne da bi ga ubio nego bi ga rezo komadic po komadic i tjero bi ga da jede to... j**** ja njima mater :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
White:
--- Citat: NeoDJW - 16 Siječanj, 2009, 18:12:28 ---
--- Citat: robert - 16 Siječanj, 2009, 16:19:29 ---za mene ne postoje krvoločni psi. mislim na rase tipa pit bull und slične njima. sve je to stvar odgoja. naprimjer jedan moj frend u njemačkoj ima 2 pit bulla i ni jedan nije agresivan. naučio ih je da čuvaju kuću i imanje i paze na djecu. meni je jedan od njegovih pasa spavao sa glavom na krilu.
a ove kretene koji su te pse zlostavljali dajte na sat vremena meni. nikad više nebi ni mrava zgazili.
--- Kraj citata ---
Ne postaje opasne pasmine, nego glupi ljudi ! Tako je uvijek bilo i bit ce, i sam imam pit bull-a , eto ako netko misli da su agresivni, krvolocni, nek dode kod mene i vidit ce da su maze prave kad ih se tako odgaja !
--- Kraj citata ---
Imam pitt bulla vec 1-5god pas je sve 5 nikad nikakvih problema maza prava!j#bo ja sve one seljacine koji su za zakon da se pit bull-ovi te ostali tipovi takvog psa zabrane!!
gokiSP:
istina da pas ima gene ali opet sve ovisi kako ga ti odgojis takav ce on bit... tako da se slazem s tobom... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju