Općenito > Generalno o skuterima

NOS Racing Formula Octane Booster

<< < (2/6) > >>

Nyzvo:
nije 5€ nego oko 200kn, neznam tocno kolko

RideRR4EveRR:
NOS Racing Formula Octane Booster možete koristiti u svemu što ide na benzin: skuterima (i onima sa 2T agregatima), motociklima, automobilima, pa čak i kosilicama ako ste potpuni fanatik pa i to imate frizirano.

:toothy12: :toothy12: :toothy12:. Ma sve je tu opisano. inače oktane boosteri nisu za snagu lol nečeš dobit 500 ks ili neznam šta nego da sprječi detonacije odnosno samozapaljenje smjese. Što veča kompresija to su šanse za detonaciju veče. The end  ;D

3alfa3:

--- Citat: RideRR4EveRR - 16 Siječanj, 2009, 12:25:36 ---inače oktane boosteri nisu za snagu lol nečeš dobit 500 ks ili neznam šta nego da sprječi detonacije odnosno samozapaljenje smjese. Što veča kompresija to su šanse za detonaciju veče. The end  ;D

--- Kraj citata ---

potpis

neer:
skuzio sam to .samo me zanimalo dal to stvarno funkcionira na opisani nacin.nekako mi prenapuhano izgledalo  :dontknow:

gumy:
testirali su u jednoj epizodi fifth geara te aditive u laboratoriju u identičnim uvjetima s istim autom. neke bzvz marke su smanjile snagu motora za nekih 5%, jedino je taj NOS i još jedna firma (nemogu se sjetiti koja) ništa nisu oduzele na snazi, ali ništa nisu ni dodale..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju