Ostalo > Foto, video, music...

srbija i njiova glazba

(1/2) > >>

neer:
ja neznam za vas ali meni srbi imaju extra jebenu glazbu i pank i metal rock jednostavno su jaki
zadnje sto mi je zapelo u uhu ovaj metal (comic bend)
ZAKLANA CELJAD
Zaklana Celjad - Mika upao u samotnu pec

Zaklana Celjad - Drobicu ti kicmu

Zaklana Celjad - Panonski g#vn#r

kreativno  :headbang:

pitaNS:
šta je tu tebi dobro!?!?!

dhorvat:
neer, mi smo odavno skužili da nekaj ne štima s tobom  :toothy3: Šalim se  :laughing9: :laughing9:

Svako ima svoj ukus. Meni to nije baš neš isto ko tebi recimo sigurno ne valja grupa Roxette i npr. ova stvar

pitaNS:
ovo je lepo čuti, Roxette sam slušao dugii niz godina i dan danas slušam....A šta je ono neerovo, ono je budalaština od muzike (bar tako ja mislim) samo se dernjaju nešto kao kreteni! ! !

dhorvat:

--- Citat: pitaNS - 16 Siječanj, 2009, 08:33:49 ---ovo je lepo čuti, Roxette sam slušao dugii niz godina i dan danas slušam....A šta je ono neerovo, ono je budalaština od muzike (bar tako ja mislim) samo se dernjaju nešto kao kreteni! ! !

--- Kraj citata ---

I ja sam ih slušao jako dugo. Doduše nisam bio u poziciji da imam sve njihove albume al bio sam zadovoljan i s par pjesama, dovoljno da postanem obožavatelj  :icon_thumright:

Onaj cd greatest hits. Gdje su Dangerous, It must have been love, sleeping in my car (...) mogu slušat cijeli dan da se vrti i nemre mi dosadit.  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju