Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Speed fight 2 Tunned
Drnda:
evo nabavio jos jedan sf za njega ce ako bude projekt ici novi, uglavnom zanima me, zna li tko koja tvrdoca je crvenih federcica za kuplung sf2, na njemu su ti dosli, a nemam blage koja je tvrdoca.. i jos jedno pitanje, na njemu je meh. uljna, ja sam skinuo onaj dio u kojega idu sajle, znaci vanjski, treba li skinuti unutarnji, ili samo da napravim brtvu i sa ona 2 sarafa sa kojim je prije bilo stegnuto stegnem kakvu metalnu plocu, posto imam namjeru sam raditi mjesavinu...
walkay:
Lijepo si sredio SF-a! Svaka cast, jedino je steta da si prodao, ako si vec toliko potrudio oko motora! Ajmo sad TGB tuning da vidimo! :toothy9: :icon_thumright:
Drnda:
ma kakvi tgnb nemam ja za to volje.. opet ide sf tunning :toothy10:
radomir.g:
Drnda secas se kako je to Hac radio sa uljnom.. Ne mozes je samo izvaditi i gore staviti poklopac posto unutra ostaje rupa i smanjuje se primarna kompresija, a samim tim i punjenje cilindra... Ako hoces skroz da izvadis uljnu, onda moras napraviti i onaj umetak unutra da bi se ta rupa zatvorila. Ako nadjem negde slike okacicu ti kasnije...
A mozes jednostavno i ostaviti uljnu kako je i samo ostaviti u njoj malo ulja, te spojiti creva tako da kroz nju ulje stalno cirkulise..
Lazo:
nadam se da će novi sf biti brži i ljepši :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju