Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Speed fight 2 Tunned

<< < (16/26) > >>

neer:
jao care sta bi ja sad sve radio da imam novaca jbg ali nema se  :dontknow:   jel ovaj nosac za tablicu kriv za puknuce onog drzaca za celjust zadnju

Drnda:
krivo je more  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ne, ozbiljno, mijenjao zadnje pakne i osigurac nije uhvatio od jedne pakne rupu , ali to nisam skuzio jer se pakna nije micala nikuda, i ja sjeo i vidio nesto melje ja sve po prijenosu ponovo skinuo i lezaje u polutkama namazao, sve vratio i u mjestu zaturirao te taj nosac pukao... malo iskrivilo paknu, pa me dalo u novi trosak, ali ovako je dobro cvrsto tako da dok ne nadjem nekoga da mi ovo zavari, vozim se ovako..

iPro:
Ovako, nov sam ovdje i ovo mi je prvi post pa me nemojte odma popljuvati ak neku glupost grunem :)

Imam SF2 WRC '04. Skuter ima cca 16k km (neznam tocno jer jedno vrijeme nije radila km sajla) i trebalo bi mu promjenit rolice i remen. Sad sam mislio ak vec mjenjam dal bi mogao stavit lakse role ili sta vec da bi skuter brze/bolje isao, al uz uvjet da se nest ne sjebe nakon xyz km (a da je razlog tome neki ne stock dio). Spreman sam "zrtvovati" cca 400kn. Znaci trebam remen i role svakako i dal bi se tu jos nesto dalo ugurati (feder kvačila itd...). Znam da to nije neka lova i da ne mogu ocekivat sta ja znam kakav porast performansi. Stoga vas molim da mi preporucite koji remen, koje role + nesto jos da ulazi u budžet od 400kn.

LP

S.F. sf2:
kupi polovni spuh za 400kn

iPro:
al trebam role i remen svakako kad nisu jos opce mjenjani :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju