Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Speed fight 2 Tunned

<< < (2/26) > >>

Drnda:
skut trenutno miruje, blok sam potpuno ispolirao, ali su mi neke stvari otisle tako da nemogu ga sastaviti... net me zeza pa nemogu biti skoro nikako na forumu, i odgovarati... imam nesto slika, jos pregovaram sa likom za bojanje i pravljenje repa, fali mi dosta sarafa za plastike jer su moji otpali...malo sam se igrao oko ispuha tako da sam ga malo ispolirao i samo malo prosirio, kao i prirubnicu, stavio sve nove brtve,rijesio malossijevu izvedbu dell. 19 koji je smece veliko :angry9: , razocarao se na skupocu rezervnih dijelova i tako... projekt ide dalje, i kada net bude ok, stavljam slike...

Drnda:
Evo malo slikica, plastike su jos na istom mjestu, razmisljam da ga pretvorim u stunt edišn...

zvono i kuplung sam osmirglao ali je zvono malo jajasto, zanima me hocu sto dobiti stavljanjem wingbella?

renato-25:
Sto nisi prominija rezoluciju?Bile bi ti slike 10x bolje.

Drnda:
haha zar nisu dobre slike, osobito ove ogoljene, vec se  blok vraca lagano na staru boju, a lijepo ga osmirglao...a nije vozen od tada jer je rastavljen...
ima tko da prodaje disk plocice zadnje za sf-a??? i odgovor na proslo pitanje?

Drnda:
ajmo posto nitko ne odgovara opet cu pitati: Posto mi je zvono jajasto, da li cu sto dobiti stavljanjem wingbella ? Ima li tko plocice disk za pezoa ? Da li je tko radio onaj nosac tablice, ali da tablica stoji iznad gume, znaci da sluzi kao blatobran( kao u piaggia nesto, ali samo tablica bez plastike, ima li tko sliku toga... Da li cu oci staviti naprijed oversize ako stavim vile i felgu od vivacitia?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju