Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Speed fight 2 Tunned

<< < (8/26) > >>

Drnda:

--- Citat: Drnda-1 - 27 Veljača, 2009, 14:10:56 ---ako je tako, onda lik sa foruma prodaje klip za nesto drugo a ne za minarelli, jer govori da je za mina. a 10 mm je..
sada to znaci da mi ne pase.. moze li seriska radilica sa novim semerinzima i lezajima izdrzati replicu i nardo nekih 1-2k km  odblokirana struja, svjecka iridij 9 ..
mislio sam to sklopiti i onda voziti do ljeta te onda kada zaradim lovu uzeti radilicu i deltu

--- Kraj citata ---
moze li mi tko na ovo odgovoriti, taj klip prodaje perica_46 sa foruma, pa vidite temu u prodaji...

Drnda:
danas sam pomalo poceo sa sprejom bojati plastike u mat crno, nestalo mi je spreja, sve mrezice ce ici u zlatnu boju... slike kroz sljedeci tjedan, rastavljen je potpuno cekam jos neke dijelove od haca pa cu onda ga sklopiti..

Drnda:

evo slika nakon danasnje voznje...
samo mu fali naljka od MS foruma, ali to ce nakon prvog pranja, potrosnja mu jo oko 5 litara hahah
evo na slici vidite koliko je potrosio , presao je ove 2 zadnje brojke,sa punim rezervarom, a nije stalno mucen, nego kombinirana voznja, nova je struja na njemu, ali je potrebno stelanje...

Drnda:
moze i ovo mod popraviti, ili sve treba nanovo uploadati

sven_vx:
sorry,ali auspuh preprepre ruzno stoji...da lijepse stoji skuter bi izgledo 100x lijepse...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju