Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Speed fight 2 Tunned

<< < (6/26) > >>

Drnda:
Dosao kit Mhr replica, sada cu kupiti komplet instalacije sa cdi-em od starijeg SF-a, ,ali muci me jedan problem stalno, palim ga na coku , upali normalno, dam malo gasa udusi ga nekada se ugasi , a nekada ne, kada je manje od pola zagrijan, ostavim ga na leru , on se ugasi i jedino sa cokom se moze upaliti, kada je na pola temp. onda ima cak malo visok ler gas... kada je malo hladniji u voznji pustim gas on ga drzi onako mozda 500 okretaja vise nego sto je ler i kada usporim na nekih 30 kmh onda se spusti normalno... da li je to sve moguce do fals zraka, iako su sve brtve nove...

vpucko:
pa normalno da ti treba cok dok je skuter hladan... i totalno je normalno da ti je ler visi dok je hladan... zato ler i stimas dok kad je skuter vruc... tj. kad je pri radnoj temp... :) i ovo sto kazes kad sa pola gasa pustis gas on drzi vece okretaje... normalno jer onda ti jos kvacilo nije pustilo... pa drzi okretaje tocka :)

Drnda:
za ovo drugo sam sada shvatio, ja mislio da je do fals zraka...
a ovo prvo nisi me skontao, on i kada je vruc radi na coku normalno u leru, u voznji trokira, znaci nije ok nesto, a spuh je zabrtvljen kao i prirubnica... kada je hladan i pod cokom, da mu gasa on se udusi i nekada se ugasi, a nekada ne, tada mu trebam postupnim turiranjem dizati okretaje motora jer nece ih odmah dignuti...

Drnda:

evo slike sa voznje prije koji tjedan kada umalo nakon jake krivine nismo u vodu zaronili...
zna li tko koji mi je ovo problem sa gasom.. znam da je do karba nesto, ali nemogu skuziti do cega je problem...

Drnda:
zanima me koliko mm je iglicasti na pezou, trebam kupiti klip za replicu, ali neznam jel 10 ii 12 mm za pzo, hitno mi je :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju