Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Speed fight 2 Tunned

<< < (4/26) > >>

renato-25:
samo pripazi na fotic.

Drnda:
evo posto je u mene skoro mjsec dana svaki dan kisa, i posto sam bacio 3 svjecke jer je pucao i gasio se, nisam skuzio da baca vodu na cilindar i nekako udje voda unutar lulice i trokira, puca i ostale simptome daje... eto ja je ispusem i malo udarim ako jos ima, i nakon 50 metara opet isto, mogu li nekako zaustaviti da mi ulazi vodda unutar lulice...

ivanm:
montiraj zaštitnu plastiku, ako nemaš ili cijelu lulicu omotaj nekim najlonom i gumicom za kosu pričvrsti, ili izolir trakom..
našpricaj ju unutra sa WD40..

Drnda:

--- Citat: ivanm - 26 Siječanj, 2009, 15:14:23 ---montiraj zaštitnu plastiku, ako nemaš ili cijelu lulicu omotaj nekim najlonom i gumicom za kosu pričvrsti, ili izolir trakom..
našpricaj ju unutra sa WD40..

--- Kraj citata ---
ima zastitnu plastiku, ali umjesto originalnog undertaila mi je gusta zica tako da sada baca vodu prema cyl. jer original ide sve do te zastitne plastike...

a probati cu staviti drugu lulicu i malo je izolirkom omotati jer mislim da kako se slijeva niz kabel da ulazi u nju voda

Drnda:
odlucio sam vratiti seriski undertail samo ga raspilati odmah ispod zmiga, dok ne napravim od vune bas kakav hocu, naruceno je zvono za njega serisko jer je moje jajasto, napravio nosac tablice... uzimam Mhr replicu bez klipa, odblokani CDI... za pocetak ce raditi sa seriskom radilicom ako bude potrebe novi lezajevi.. iako kit ce malo pricekati dok se skupi lova jer sam iovako zaduzen :laughing7:.. slike nadam se sutra jer jos komp nisam popravio... :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju