Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Speed fight 2 Tunned

<< < (21/26) > >>

Drnda:
nemoj mi bjezati iz teme sada. taj cep umjesto zupcanika uljne, koliko da ga duboko napravim da ulazi prema radilici..

radomir.g:

Ako je takav mehanizam na toj uljnoj na sajlu, a mislim da je... ;)

Antares:
Hm što nije trebao biti nekakav gilera projekt?

Drnda:
antares, biti  ce oba projekta...
a radomire, puno ti hvala, slicno je sve ali je u mene malo drugacije, ovdje je zupcanik sa osovinom, cijelim putem iste debljine, u mene je tanja sredina upola, samo je zupcanik ovoliki otprilike i malo je drugacijeg izgleda, ali mi nije bitan izgled, samo mi je bilo bitno da znam koliko se smije upustiti taj cep duboko u blokove...
malo cu se baciti u portiranje seriskoga cyl ad, pa ako imas ili si negdje vidio portmapu, jako bi mi koristila.... jer sam imao prije ali su mi crkli windovsi, tako da vise nemam..

radomir.g:
Pa onda napravi taj umetak iste duzine kao serijski zupcanik od ulje, samo kraci za te zupce koji su u sprezi sa radilicom! Time popunjavas kompresioni prostor, a radilica je rasterecena i to je ono sto ti i trazis ;)
Portmapu stvarno nemam, ali i dok se pre na PST-u pricalo o tome, Hac je rekao da se ne treba bas drzati tih mapa sa neta..
Kontaktiraj njega pa vidi da li bi ti on mogao dati neku od njegovih mapa.. Secam se samo da je pricao sa moze doterati serijski cilindar preko 10 ks tako da bude jaci i od dobrog base kita, samo je potrebno malo cesce menjati klip i karike...
Neces sigurno pogresiti ako malo dignes timinga kanala, 1mm mu ne bi trebao praviti problem..
Izduv znaci dogni za mm, u stranu isto tako za pola mm-1mm u obe strane i onda treba izracunati kompletan precnik izduva jer ne sme biti vise od mislim 63% od kompletnog precnika klipa...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju