Tehnički kutak > Tuning skutera

Gljiva na serijskom karbu-preporuka ili ne?

<< < (12/13) > >>

Kemo_nrg:

--- Citat: Početnik - 18 Siječanj, 2009, 00:28:08 ---heh a problemje stose ne kuzim u karb rasklopio ga tek tolko da se upoznam s njim  i eto sad neznam ... sto sam ja primjtio tam ima brtvica sajlaa i oprugaa, e sad sta od toga nij ok nznam. nanjusio sam da nes nije ok kad sam pogledo kroz karb i bio je skroz ravan od rupe zrak pa doussisa tam i samo igla stoji, a prije mi je nesta bilo spussteno do  pola

--- Kraj citata ---

a sta ce tebi sve ovo :Auspuh: MHR Replica
Kit: MHR Replica
Ostalo: primarni prijenos, kevlar remen, variomat, delta kvacilo, rhq radilica, dellorto 21, e13 filter zraka, karbonske lamele, K15, prirubnica pod 45, ljubicasti centralni- sve malossi

kad "neznas" ni sta je carb  :notworthy:

Po?etnik:
to mi frend sve radi ja polako tek ulazim u to al sad on nema vremena jer ssreduje auto pa taak da za promjenu uspijem nesto sam!

YamahaSpy:
Koliko ti je on vec stvari stavio na motor, trebo bi i nesto zapamtit.

Po?etnik:
ja njemu ostavim motor pa onda on to radi kad uvati vremena.. dobro jel to sad bitno?? de me vi naucite  :drunken_smilie:

Kemo_nrg:

--- Citat: Početnik - 18 Siječanj, 2009, 00:48:12 ---ja njemu ostavim motor pa onda on to radi kad uvati vremena.. dobro jel to sad bitno?? de me vi naucite  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

pa da je to moj motor ja bi "visio" kod tog druga cijelo vrijeme,jer ko sto mene zanima moj motor trebo bi tebe zanimati tvoj (logicno), mozda nesto i  naucis pa ga onda "sutra" nemoras zvati kad npr. nemozes upalit motora, vec sam skontas da je mozda svjecica  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:    :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju