Tehnički kutak > Tuning skutera

Gljiva na serijskom karbu-preporuka ili ne?

<< < (10/13) > >>

Brla:
igla ti se drži u klipiću sa jednim "osiguračem" (ima oblik kruga) i on je utaknut u jedan od 4 proreza na igli... i ak oćeš više goriva digneš iglu tj. osigurač staviš na prorez ispod...

ichko:
Znaci odvrnem ona dva srafcica na karbu i izvucem iglu sa tim sistemom svim iz njega i onda stelujem taj osigurac...

Brla:
da izvučeš i iglu i klipić i sajlu jer se sve to drži jedno za drugo i onda moraš prvo skinut sajlu tak da ju  otpustiš pritiskanjem federa na klipiću i provučeš ju van kroz velku rupu na dnu klipića i onda ti fino ostane klipić s iglom samo

ichko:
Axa, hvala ti puno, dobio sam neku gljivurdu odavno pa mi stoji samo doma, pa reko kad se vec prica i spominje stelovanje i to, da probam ovih dana da vidim kako to funkcionise na skutu... :))

Po?etnik:
eo pitanje s moje strane.. doso ja u napast da nes kopam po karbu pa sam nes uspio sjeebat... rijec je o sajli gasa, tam ima neka opruga i dio sajle sto se zatvara sa poklopcem karba na 2 sarafa... i vam tam ja nes prcko i sj#bo. gas uopce nema otpora, nisam ni pokuso palit,, sta trea  uradit?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju