Tehnički kutak > Tuning skutera
igol ulje
gumy:
ma ne to, nego ima baš u rangu s tim igolovim, neko motulovo isto za kartinge sa dodatkom ricinusa i gluposti, što hećim uzima za krosu, nekih 160-170 kn je litra.
seba- uzeo bi tts al ne dam za njega preko 100 kuna litru.
seba:
--- Citat: gumy - 15 Siječanj, 2009, 15:20:59 ---ma ne to, nego ima baš u rangu s tim igolovim, neko motulovo isto za kartinge sa dodatkom ricinusa i gluposti, što hećim uzima za krosu, nekih 160-170 kn je litra.
--- Kraj citata ---
znas kako se kaze,kolko para tolko muzike. ja trenutno tts placam 150kn,puno je al sta mogu :dontknow:,neko drugo ulje necu kupovat :nono:
Crazy Kuree:
--- Citat: seba - 15 Siječanj, 2009, 16:45:35 ---
--- Citat: gumy - 15 Siječanj, 2009, 15:20:59 ---ma ne to, nego ima baš u rangu s tim igolovim, neko motulovo isto za kartinge sa dodatkom ricinusa i gluposti, što hećim uzima za krosu, nekih 160-170 kn je litra.
--- Kraj citata ---
znas kako se kaze,kolko para tolko muzike. ja trenutno tts placam 150kn,puno je al sta mogu :dontknow:,neko drugo ulje necu kupovat :nono:
--- Kraj citata ---
nebi davo toliko za ulje nikad, ja kupujem valvoline polusintetika a full sintetika je 90 kn isti K.... sva sintetska ulja bez dodataka (ricinus itd)
seba:
--- Citat: Crazy Kuree - 15 Siječanj, 2009, 17:03:52 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
nebi davo toliko za ulje nikad, ja kupujem valvoline polusintetika a full sintetika je 90 kn isti K.... sva sintetska ulja bez dodataka (ricinus itd)
--- Kraj citata ---
ja sam rekao da tu necu stedit,na tts-u vozim vec preko 2god. i nikad nije bilo problema,tako da i ostajem na njemu :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: seba - 15 Siječanj, 2009, 17:06:36 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 15 Siječanj, 2009, 17:03:52 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ja sam rekao da tu necu stedit,na tts-u vozim vec preko 2god. i nikad nije bilo problema,tako da i ostajem na njemu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
TTS je dobro ulje, ali samo kada ga termicki opteretis (visoki okretaji - visoka temperatura). U suprotnom ne izgara dovoljno i stvara taloge koji u drasticnim slucajevima mogu dovest do stete.
Dakle, za pravi midrace i nesto jace je to ulje OK, ali za base setupe i pogotovo serijale nikako.
150 kuna ne vrijedi nikako i ta cijena je iskljucivo zbog zarade trgovaca, a ne znak kvalitete ulja. To ulje je u rangu drugih sintetskih od 100 ili manje kuna.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju