Tehnički kutak > Tuning skutera

Keeway-mnogo dimi...

<< < (5/7) > >>

dhorvat:

--- Citat: Crazy Kuree - 13 Siječanj, 2009, 23:00:00 ---vjerujem da koristi ina ulje, ni ja nebi ništa bolje uzimo za to

--- Kraj citata ---

Ne vidim razloga zakaj da koristi loše ulje. Jer ako se čovjek malo vozi onda mu se isplati jednom u 1000km dat 54 kuna za ulje, kao na primjer košta Fuchs Silkolene Scoot Sport 2, jedan od najboljih polusintetika na našem tržištu  :icon_thumright:

Ja ga koristim 8 godina, na serijali i sad na trophyju. I preporučam ga svima  :icon_thumright:

Damir 2T:

--- Citat: dhorvat2 - 14 Siječanj, 2009, 09:27:36 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 13 Siječanj, 2009, 23:00:00 ---vjerujem da koristi ina ulje, ni ja nebi ništa bolje uzimo za to

--- Kraj citata ---

Ne vidim razloga zakaj da koristi loše ulje. Jer ako se čovjek malo vozi onda mu se isplati jednom u 1000km dat 54 kuna za ulje, kao na primjer košta Fuchs Silkolene Scoot Sport 2, jedan od najboljih polusintetika na našem tržištu  :icon_thumright:

Ja ga koristim 8 godina, na serijali i sad na trophyju. I preporučam ga svima  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I ja ga koristim 2 godine al sad sam za probu kupio REPSOL MOTO SINTETICO 2T 75 kn

http://www.motobencony.com/katalog/ulja-maziva/repsol/page/1/view/1410/

Crazy Kuree:
a dobro to ja kažem zato što imam bolji skuter  :toothy12: vjerujem da bi sipo nešta bolje kad bi imo kivi i da bi ga pazio, ima 500 skutera kivi na mojoj općini i vjeruj većina koristi ina ulje i na 30+ dimi a auspuh iz njega bi prije reko da ide ulje već dim  :binkybaby:

ZverkO:
ljudi kako god okrenete kiwi mora da dimi!
ja sam moj dovezao iz fabrike kresnuo i on dimi...ko sasav :toothy9:
ne palim ga po mesec dana preko zime
i onda kad skupim hrabrosti da ga upalim on ne da dimi nego purnja
ima par likova sa foruma koji su prisustvovali prvom paljenju i voznji..
Idu iza mene i brisu se od ulja ;D
al kada se ugreje ne dimi strasno vec uobicajno za kopiy minarelija... :toothy10:
tako da pomoci kod kiwija nema :dontknow:

cvele60:
Ko ti kaze da nema pomoci,nabaci 70cc i nema vise dima :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju