Tehnički kutak > Tuning skutera

Keeway-mnogo dimi...

(1/7) > >>

ichko:
Ovako radi se o skuteru keeway matrix, znaci podosta dimi, ali je veci problem to sto pri davanju gasa kao da ga gusi nesto,nije da trokira i to nego dajem gas on sve vise i vise dimi,i posle malo voznje kao da se izduva i stane.... Po sledecem paljenju ista stvar...Nesto razmisljam moze li biti da ima preveliku smjesu ulja,i ako jeste kako se steluje pumpa da pravi manju smjesu...
Ukoliko nije ovo sto bi moglo biti ???  :help:

R@kija:
pa ak si ga hladnog palil normalno da dimi

pitaNS:
i meni isto tako i pretpostavljam 98% ljudima na ovom forumu da je tako (onih 2% su ludaci koji drže skutere u sobi)....
Mora dimiti kad je hladan..

aprilija top:
inace kad ti je vani hladno onda ti dimi jos je vlazan zrak i kadje motor hladan nemre se zgrijat pa ko da ti hice ulje van visak ne brini cekaj dok nebu -10 pa se javi ok

stupar:

--- Citat: ichko - 13 Siječanj, 2009, 19:17:27 ---Ovako radi se o skuteru keeway matrix, znaci podosta dimi, ali je veci problem to sto pri davanju gasa kao da ga gusi nesto,nije da trokira i to nego dajem gas on sve vise i vise dimi,i posle malo voznje kao da se izduva i stane.... Po sledecem paljenju ista stvar...Nesto razmisljam moze li biti da ima preveliku smjesu ulja,i ako jeste kako se steluje pumpa da pravi manju smjesu...
Ukoliko nije ovo sto bi moglo biti ???  :help:

--- Kraj citata ---

pusti ga da odradi 5-10min malo se poigraj s gasom i nece ti trokirat...hladan motor,to je cesta pojava a jos keeway...imam istu masinu i isto mi se desava  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju