Općenito > Generalno o skuterima
Koso instrument RX1N
robert:
--- Citat: S.F. sf2 - 13 Siječanj, 2009, 20:31:14 ---kolko? pol godine? si siguran? prije bi rekel par dana ili mozda ne?
--- Kraj citata ---
ma to sam samo bez veze napisao pola godine, ali mislim da je nabolje rješenje ugradnja osigurača pa neka on crkne jeftiniji je nego ta ura
SlowRider:
--- Citat: robert - 13 Siječanj, 2009, 20:34:42 ---
--- Citat: S.F. sf2 - 13 Siječanj, 2009, 20:31:14 ---kolko? pol godine? si siguran? prije bi rekel par dana ili mozda ne?
--- Kraj citata ---
ma to sam samo bez veze napisao pola godine, ali mislim da je nabolje rješenje ugradnja osigurača pa neka on crkne jeftiniji je nego ta ura
--- Kraj citata ---
Mislim da ti nece pomoci osigurac...
S.F. sf2:
meni samo nije jasno kak to moze crkavat,serijske cuke ne crkavaju,meni je na sf2 nonstop promjenjivi napon vec 6 god. i nikom nis a ovo kao koso neke posebne cuke a moram fusarit da bi mi radilo?!
robert:
--- Citat: SlowRider - 13 Siječanj, 2009, 20:36:38 ---
--- Citat: robert - 13 Siječanj, 2009, 20:34:42 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Mislim da ti nece pomoci osigurac...
--- Kraj citata ---
imaš li kakvu bolju ideju kako sprječiti pregaranje?
dino gp1:
--- Citat: Nikon - 13 Siječanj, 2009, 20:25:26 ---robert prijatelj mi je kupia taj celer .. ocekivali smo celercinu a ono malesno skroz... al je bas bas mali... a kolicinu benzine je oskuskiva treskanjem skutera hahahah
--- Kraj citata ---
Meni to odgovara, dobro će mi se uklopit :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju