Općenito > Trgovine
SIP - oni nisu normalni
robert:
pa kako šalje attack preko ups? dobio sam prošle godine paket od 7-8 kila i poštarina je bila 37eura
hac:
ovo sa SIPa je UPS premium ,znači sa dodatnim osiguranjem paketa koliko sam ja skužio.......sa SA šalju DHL običnim,imaju i ups izađe 50-70 e
robert:
--- Citat: hac - 13 Siječanj, 2009, 16:46:49 ---ovo sa SIPa je UPS premium ,znači sa dodatnim osiguranjem paketa koliko sam ja skužio.......sa SA šalju DHL običnim,imaju i ups izađe 50-70 e
--- Kraj citata ---
da ali meni je stiglo sa UPS za 37 eura. sad neznam jeli to bio neki popust na količinu ili nešto slično!
e hac stani malo, kažeš da je paket osiguran? pa nek onaj tvoj švabo pokrene potragu za mojim primarom, to se u njemačkoj da lako ispitati gdje je nestao i dali je uopće poslan!
hac:
ti očigledno ne razumiješ šta ti ja cijelo vrijeme govorim,nisam ga htio uzet pod tim uvjetima gdje me poštarina košta ko 3 primara,kad je paket došao na špediciju jednostavno sam odbio platit dodatne špediterske troškove i paket se vratio švabi,sad je primar naručen iz drugog shopa i razmišljam ozbiljno da storniram i tu naruđbu i vratim ti lovu jer me svaki čas javno prozivaš i jebeš me s tim primarom
--- Citat: ---dobio sam prošle godine paket od 7-8 kila i poštarina je bila 37eura
--- Kraj citata ---
pročitaj ovo podebljano crvenim
robert:
--- Citat: hac - 13 Siječanj, 2009, 16:59:35 ---ti očigledno ne razumiješ šta ti ja cijelo vrijeme govorim,nisam ga htio uzet pod tim uvjetima gdje me poštarina košta ko 3 primara,kad je paket došao na špediciju jednostavno sam odbio platit dodatne špediterske troškove i paket se vratio švabi,sad je primar naručen iz drugog shopa i razmišljam ozbiljno da storniram i tu naruđbu i vratim ti lovu jer me svaki čas javno prozivaš i jebeš me s tim primarom
--- Citat: ---dobio sam prošle godine paket od 7-8 kila i poštarina je bila 37eura
--- Kraj citata ---
pročitaj ovo podebljano crvenim
--- Kraj citata ---
ovo sa crvenim to si upravu sorry! a da te ja javno prozivam jednostavno nije istina! s kim sam god pričao rekao sam da ti nisi kriv nego sip i poštarina! a preko ovog drugog si naručio isto već ima najmanje mjesec dana, a tu su samo igle stigle!
mislim da te nisam nigdje ocrnio ili prozivao a ako jesam sorry! a i ti sam moraš priznati da se to već jako dugo vuče i da je jednom dosta čekanja!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju