Ostalo > Svijet računala i mobitela

Koju graficku kupiti?

<< < (8/9) > >>

Bokygs:

--- Citat: Area51 - 14 Siječanj, 2009, 11:59:49 ---Jel netko od vas čuo 3870x2 u radu pod opterećenjem? Turbina na njoj se dere da nije normalno, a da ne govorim kako je grafa predugačka i da bi možda imao problema pri stavljanju u kućište ako si vlasnik nekog manjeg kućišta. 
3870x2 je jača od 4850 ali za x2 trebaš i jače napajanje.

4850 je neki best buy ovi dana.

--- Kraj citata ---

I dobro provjetreno kućište...a ovo što se tiče velične i buke je istina-ima frend grafu takvu...
hd4850 je isplativija jer se moraš manje brinuti oko velične kućišta,oko jakoga napajanja,oko buke.itd...

YamahaSpy:
Zato takve skupe grafe imaju opciju koja je standarno na disable. Kada stavis enable imas Silent mode, i vrti onoliko koliko osjeti da joj treba...

Bokygs:

--- Citat: YamahaSpy - 14 Siječanj, 2009, 14:59:06 ---Zato takve skupe grafe imaju opciju koja je standarno na disable. Kada stavis enable imas Silent mode, i vrti onoliko koliko osjeti da joj treba...

--- Kraj citata ---

Pa da...to je također istina...npr. kad je u 2d modu nečujna je,aj ni u igrama nije toliko bučna konstntno nego se stalno dost čuje,a kad se jako optereti...kao što je Area51 rekao kao turbina :toothy12:

Pupo:
Pa kad ima turbinu :D nema klasičan ventilator (standardni modeli), mislim da jedino sapphireova ima drugačiji kuler.

free_riders_klis:
e imam jos jedno pitanje.....posto nisam bas nesto s lovom ne bi kupovao napajanje,ali moram vidjet kakvo je ovo moje ali je problem sto neznam nista o njima...E sad, ja otvorim kuciste i pise mi ovako: FSP GROUP INC. FORTRON/ SOURCE i ispod:dc output-350W i peak power-400W .....jel ko zna ovu marku i jeli ovo 350W ili 400W ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju