Ostalo > Svijet računala i mobitela

Koju graficku kupiti?

<< < (5/9) > >>

runnersp49:

--- Citat: seba - 13 Siječanj, 2009, 20:18:45 ---
--- Citat: runnersp49 - 13 Siječanj, 2009, 20:16:16 ---nisi me skužio hd 4870 x2 to ti je 2 gb majstore    :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

cek ti mu preporucas tu graficku a on ima na raspolaganju 300eu,to je oko 2200kn,a on jos misli kupit i rame i mozda napajanje. treba mu jos tolko da bi kupio tu graficku

--- Kraj citata ---

tek je poslije reko da ima 300 eurića,a ova je cca 3200kn,da imam viška para sad bi išo po nju...

YamahaSpy:
I ajde mi recite koji ce mu k**** ta x2 ??? Di ce potrosit to? Isto tako i procesor quad.... Jos ne postoji igra koja upotpunjava ni puna dual core... Kao sto igre ne kuze vise od 4gb rama....

Bokygs:
Ako nemaš kvalitetno napajanje min 400w nemoj ni pomišljati na kupovinu...kupi si napajanje i kao što si rekao hd4850 i 6000+  :happy8:

runnersp49:

--- Citat: YamahaSpy - 13 Siječanj, 2009, 20:58:11 ---I ajde mi recite koji ce mu k**** ta x2 ??? Di ce potrosit to? Isto tako i procesor quad.... Jos ne postoji igra koja upotpunjava ni puna dual core... Kao sto igre ne kuze vise od 4gb rama....

--- Kraj citata ---

jesi siguran?ja na 9800gt ne mogu igrat juiced 2 sa zvukom...

Pupo:

--- Citat: YamahaSpy - 13 Siječanj, 2009, 20:58:11 ---I ajde mi recite koji ce mu k**** ta x2 ??? Di ce potrosit to? Isto tako i procesor quad.... Jos ne postoji igra koja upotpunjava ni puna dual core... Kao sto igre ne kuze vise od 4gb rama....

--- Kraj citata ---

Šta ne kuže 4 gige rama, kuže one i 8 ako imaš. Stvar je da 32bitni windowsi nemogu adresirat više od 3,5 gige memorije te onda ni ne koriste više jer nemogu. Ako staviš 64bitne windowse možeš koristiti rama koliko hoćeš i igre će se rado proširiti u sav ram.

Ovo za procesore se donekle slažem za kvada. Problem kvadova je što su spori(mali takt) ako rade u aplikacijama koje nepodržavaju sve 4 jezgre.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju