Tehnički kutak > Tuning skutera

c16 vs c21

<< < (4/5) > >>

Po?etnik:
kolko malossi hpc okretaja moze podnjet

dino gp1:

--- Citat: Dirk23 - 14 Siječanj, 2009, 21:23:58 ---Ok ok, vi ste svi pametni.
Objasni mi, kako nesto moze zahrđat, iz cistog mira, samo zato sta sam izvadio iz najlona, ove druge radilice nisu takve, ne hrđaju, u kutiji, u sobi u kojoj spavas! ljepo izgleda, i vidi se da je ok, ali materijal, je neka jeftinjava, da jeftiniji ne moze bit!

--- Kraj citata ---

Ja ću je odmah dobro nauljiti i spremiti u vrećicu dok mi ne stignu još neki dijelovi, nadam se da neće biti problema :icon_biggrin:

dino gp1:

--- Citat: Početnik - 14 Siječanj, 2009, 21:34:35 ---kolko malossi hpc okretaja moze podnjet

--- Kraj citata ---

Oko 15000 okretaja!

tomof10:
pise da moze 15000, ja sam svoju hpc zvadio iz najlona  stavo u kutju nema ni malo hrde!

3alfa3:
To u vezi okretaja...

To samo znaci da je radilica sposobna trpit tolike rotacije jer je tako balansirana, ali to ne znaci da ce na tim rotacijama moci trpiti prijenos snage od (recimo) 15 konja beskonacno.

Tako da uvjetno shvatite te okretaje. Naravno da sto ih vise proizvodjac deklarira to bolje, ali to nije garancija da ce radilica koja nazivno "trpi" 15000 okr. ostat citava dulje vremena nego neka od "samo" 12000 okretaja ako se na skuteru vrti u rasponu do 10000-11000.
Kvaliteta materijala i lagera klipnjace to odredjuju.

Uglavnom, sve ovdje nabrojane radilice ce bez problema raditi i na midrace setupima (a Malossi sigurno i na slabijem high-endu jer je i napravljena za MHR kit), ali je samo pitanje koja ce koliko dugo trajati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju