Tehnički kutak > Tuning skutera

stage6 primar

<< < (12/12)

robert:
od njega sam i dobio dimenzije ležajeva i semeringa. pitat ću ga.

DvdAerox:

--- Citat: robert - 15 Siječanj, 2009, 14:39:36 ---
--- Citat: 3alfa3 - 15 Siječanj, 2009, 14:13:46 ---
--- Citat: robert - 15 Siječanj, 2009, 14:07:21 ---@alfa: misliš da bi bilo predugačko sa stage6 14/42 i LC sekundarom? kako se ponaša skuter sa predugačkom getribom?
--- Kraj citata ---

Mislim da bi bilo predugacko. Ozbirom da ces nabavit LC sekundar, stavi ili Malossi primar ili kraci Stage6. U slucaju Stage6 pazi da uzmes onaj koji ima vec upresan odgovarajuci broj zubi malog zupcanika sekundara

--- Kraj citata ---
ne da ću ga nabaviti nego ga već tako reći imam. upravo sam bio kod susjeda i skinuo deklo getribe i brojao(jest da sam bio siguran da je LC ali nema veze). ovaj sekundar ima 14  zubaca na maloj osovini. MALOSSI primar ne dolazi mi više u obzir jer po njega moram u italiju ili preko sipa. ovo zadnje 100% ne!
onda ću te poslušati i naručiti ovaj kraći stage6 primar.

--- Kraj citata ---

ja mislim da sam primar od malossija platio 65e u trstu (ovaj koj tebi treba..)  :)

dgeceg:
ej da ne otvaram novu temu, jer mi može netko reći kolko bi se trebalo produžiti prijenos za sf2 za midrace, sve je na njemu od stage 6, razmišljo sam uzeti stage 6 primar i polini sekundar, da li bi to bilo dobro?molim vas da mi to objasnite

3alfa3:

--- Citat: dgeceg - 17 Siječanj, 2009, 00:14:42 ---ej da ne otvaram novu temu, jer mi može netko reći kolko bi se trebalo produžiti prijenos za sf2 za midrace, sve je na njemu od stage 6, razmišljo sam uzeti stage 6 primar i polini sekundar, da li bi to bilo dobro?molim vas da mi to objasnite

--- Kraj citata ---

Ti imas 12/34 primar i 12/47 sekundar?

dgeceg:
da

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju