Tehnički kutak > Tuning skutera
stage6 primar
robert:
evo ovaj vikend idem po LC-sekundar. dobijem ga za pivu i ćevape kod mene u birtiji što znači ne više od 50 kuna.
SlowRider:
--- Citat: robert - 15 Siječanj, 2009, 14:11:26 ---evo ovaj vikend idem po LC-sekundar. dobijem ga za pivu i ćevape kod mene u birtiji što znači ne više od 50 kuna.
--- Kraj citata ---
Eto, vidis da se moze naci. Iako je u trgovini serijska getriba sigurno puno skuplja, ali to se ne kupuje svaki dan :headbang:
Sto se tice primara, meni se nekako najbolje cini ovaj Stage 6 13/43 sto se tice prijenosnog omjera. Ali da imam dobru ponudu malossijevog uzeo bih i njega jer nije bas velika razlika.
3alfa3:
--- Citat: robert - 15 Siječanj, 2009, 14:07:21 ---@alfa: misliš da bi bilo predugačko sa stage6 14/42 i LC sekundarom? kako se ponaša skuter sa predugačkom getribom?
--- Kraj citata ---
Mislim da bi bilo predugacko. Ozbirom da ces nabavit LC sekundar, stavi ili Malossi primar ili kraci Stage6. U slucaju Stage6 pazi da uzmes onaj koji ima vec upresan odgovarajuci broj zubi malog zupcanika sekundara
robert:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Siječanj, 2009, 14:13:46 ---
--- Citat: robert - 15 Siječanj, 2009, 14:07:21 ---@alfa: misliš da bi bilo predugačko sa stage6 14/42 i LC sekundarom? kako se ponaša skuter sa predugačkom getribom?
--- Kraj citata ---
Mislim da bi bilo predugacko. Ozbirom da ces nabavit LC sekundar, stavi ili Malossi primar ili kraci Stage6. U slucaju Stage6 pazi da uzmes onaj koji ima vec upresan odgovarajuci broj zubi malog zupcanika sekundara
--- Kraj citata ---
ne da ću ga nabaviti nego ga već tako reći imam. upravo sam bio kod susjeda i skinuo deklo getribe i brojao(jest da sam bio siguran da je LC ali nema veze). ovaj sekundar ima 14 zubaca na maloj osovini. MALOSSI primar ne dolazi mi više u obzir jer po njega moram u italiju ili preko sipa. ovo zadnje 100% ne!
onda ću te poslušati i naručiti ovaj kraći stage6 primar.
3alfa3:
Dobro.
To ce biti 17% produljenje.
Ako ce biti predugacko, uvijek mozes raspresati veliki zupcanik primara i onda koristiti AC sekundar i imati 13% produljenje sto stvarno nebi smjelo biti predugacko
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju