Tehnički kutak > Tuning skutera
stage6 primar
black-rox:
Ja imam ovaj 25% i ok je ali ja bi ipak ovaj 15% :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Siječanj, 2009, 18:07:04 ---Eh da...
Sa Stage 6 primarom dobijes vec upresan mali zupcanik sekundara
--- Kraj citata ---
Zar nije pametnije ispresati stari mali zupcanik od sekundara i staviti natrag u kombinaciji novog primara, posto je se "prilagodio" velikom zupcaniku sekundara :icon_scratch:
Jest da metoda ispresavanja i upresavanja te rastavljanje kompletne getribe kod vecine skutera stvara problem...
Ili se radi o sitnici, pa je najbolje promjeniti ulje nakon odredjenog broja km.
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 13 Siječanj, 2009, 19:44:54 ---Zar nije pametnije ispresati stari mali zupcanik od sekundara i staviti natrag u kombinaciji novog primara, posto je se "prilagodio" velikom zupcaniku sekundara
--- Kraj citata ---
Nema se tu sta prilagodjavat. Nije to tako precizno da bi trebalo uhodavat ili razradjivat.
black-rox:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Siječanj, 2009, 20:44:26 ---
--- Citat: SlowRider - 13 Siječanj, 2009, 19:44:54 ---Zar nije pametnije ispresati stari mali zupcanik od sekundara i staviti natrag u kombinaciji novog primara, posto je se "prilagodio" velikom zupcaniku sekundara
--- Kraj citata ---
Nema se tu sta prilagodjavat. Nije to tako precizno da bi trebalo uhodavat ili razradjivat.
--- Kraj citata ---
Istina nema se tu šta razrađivat isto ko šta ima sekundar 13/43 i 14/43 zub manje je da je malo ružniji zvuk ali to radi tako nije to radilica,cilindar to sam bodeš unutra i vozi :icon_thumright:
robert:
evo danas sam otvorio getribu i brojao zube na malom zubčaniku sekundara. ima ih 13 što znači da je na blokovima kemijano još prije nego što ih je hac kupio i ja onda od njega. ako sam dobro pročitao lc mašina bi trebala imati 14 zubi na maloj osovini sekundara a ac mašina 13.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju