Tehnički kutak > Tuning skutera
koja dizna
dhorvat:
--- Citat: benelli - 12 Siječanj, 2009, 14:31:08 ---sad sam skinuo karburator na njemu pise motori mainareli i od 12 je, dizna je m6,dok sam skidao karburator vidio sam da je prirubnica napukla iz nutra se ne vidi da je puknuta.i kako da sad vidim od koliko je dizna
--- Kraj citata ---
Pa tu di si piknuo šerafciger da odvrneš diznu na toj strani dizne bi trebala bit oznaka ugravirana. Ako nije onda banana :toothy3:
A zašto ti treba veća dizna ako se smije znat? Jesi mijenjao kaj (spuh, brušenje cilindra...) :icon_scratch:
benelli:
spuh sam mjenjao,e sta ti kazes za tu prirubnicu
dhorvat:
--- Citat: benelli - 12 Siječanj, 2009, 14:35:18 ---spuh sam mjenjao,e sta ti kazes za tu prirubnicu
--- Kraj citata ---
aha... Meni je prirubnica u stanju, kako bi naš 2TDottore reko, kao Grand Canyon. :laughing9: :laughing7: Puna rupa. Al te rupe dok god su izvana do onda nema beda. Ali postoji strah... Ako ju malo jače napneš i pogotovo u sad zimske dane kad se guma skruti, može vrlo lako puknut i imaš sranje :dontknow:
benelli:
sad sam bio pogledat i na dizni piše 76,e cemu sluzi onaj seraf ispod serafa za minimum jel on za zrak i kolko treba bit odvidan otprilike
dhorvat:
--- Citat: benelli - 12 Siječanj, 2009, 14:43:33 ---sad sam bio pogledat i na dizni piše 76,e cemu sluzi onaj seraf ispod serafa za minimum jel on za zrak i kolko treba bit odvidan otprilike
--- Kraj citata ---
Ako sam te dobro shvatio misliš na onaj šerafić koji NIJE za podizanje igle na leru, jel? E tim šerafićem štelaš smjesu do oko 1/3 otvora gasa. Za veće otvore gasa se brine položaj zegera na igli i naravno na fol gasu glavna dizna.
Ako je 76, onda imaš diznu koju mi ima frend na Spy-ju, Dovoljna bi ti bila dizna 78 ako se ne varam al kupi i 80 za svaki slučaj :icon_thumright:
EDIT:
Zašerafi taj šerafić i odvrni ga za okretaj i pol otprilike. Možeš malo i više jer je vani dosta hladno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju