Općenito > Generalno o skuterima
mogu li dobiti ikakvu dozvolu za mopede sa 14 godina?
zuzi497:
i jos sam cuo da mogu voziti moped sa 14 godina,ali on mora imati blokadu i nesmije prelaziti 50 km na sat.
citat: Oni se smiju kretati najviše sa 50 kilometara na sat, a može ih se voziti već s napunjenih 14 godina.
tomica89:
--- Citat: zuzi497 - 12 Siječanj, 2009, 10:54:08 ---i jos sam cuo da mogu voziti moped sa 14 godina,ali on mora imati blokadu i nesmije prelaziti 50 km na sat.
citat: Oni se smiju kretati najviše sa 50 kilometara na sat, a može ih se voziti već s napunjenih 14 godina.
--- Kraj citata ---
to ti je ja mislim stari zakon.........sada nebreš prije 16............ali nisam 100% siguran
EDIT:
Kategorija M
Upute za osposobljavanje kandidata za vozače M kategorije vozila:
U osposobljavanje kandidata za vozače M kategorije vozila možete se uključiti ako:
* pribavite uvjerenje o duševnoj i tjelesnoj sposobnosti za upravljanje vozilom M kategorije kod nadležne zdravstvene ustanove, odnosno trgovačkog društva.
==> * niste mlađi od 15 godina i 6 mjeseci, <==
* možete samostalno rješavati ispitne testove (pismenost).
zuzi497:
ok.A mogu li bilo sto voziti na motorni pogon sa 14?
Damir 2T:
Ja sam sa 14 polago onu zadnju mislim da je bila H radni strojevi i mopedi,polago sam samo prometne propise al bilo je to prije 14 godina :icon_tongue:
zuzi497:
I jos me nesto zanima.Mogu li karting auto voziti bez dozvole i ako trebam dozvolu,s koliko godina mogu polagati?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju