Općenito > Generalno o skuterima

mogu li dobiti ikakvu dozvolu za mopede sa 14 godina?

<< < (3/5) > >>

marko.p:
ja sam s 14 godina dobio H kat,moped i radni stroj,sad nemože ništa prije 16....

--- Citat: zuzi497 - 12 Siječanj, 2009, 12:19:14 ---I jos me nesto zanima.Mogu li karting auto voziti bez dozvole i ako trebam dozvolu,s koliko godina mogu polagati?

--- Kraj citata ---
nemožeš ga vozit nikako,a nemožeš ga ni regat,ništa od toga

Damir 2T:

--- Citat: zuzi497 - 12 Siječanj, 2009, 12:19:14 ---I jos me nesto zanima.Mogu li karting auto voziti bez dozvole i ako trebam dozvolu,s koliko godina mogu polagati?

--- Kraj citata ---

To baš i nisam viđo po cesti al čim je auto onda ne,jedino ako ga homologiraš pod radni stroj  :laughing7: ,al na stazi te niko za dozvolu ne pita  :icon_thumright:

Dirk23:
Ne moze vise sa 14, nista, a moped ti iovako ionako, nesmije preko 50, imao ti 14 ili 41 god.

zoki_NRG:
Nemozes nista, cekaj ko i svi 16 i dobro, jos ces bit stariji 2 godine i pametniji, i ponasat ces se malo odgovornije u prometu, tko zna....

dhorvat:
Hm... Danas su jako bez veze napravili zakon i nemožeš apsolutno ništa prije 16 godina osim od 12-te se možeš vozit na suvozačkom u autu  :laughing9: :laughing9:

Prije je bila H kategorija za skutere, mopede i radne strojeve a danas su odvojili te kategorije iz nepoznatih razloga  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju