Tehnički kutak > Tuning skutera

dellorto phbg 19 BD i top žuti CDI

<< < (2/2)

Lule_50:
evo nabavio sam novi karburator dellorto phbg 19BS iz malossi pakiranja! sad me zanima je pametnije sa prerađenim serijskim airboxom ili gljivom naštelat?i s kojom diznom da počnem? ???

Lule_50:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Siječanj, 2009, 01:18:33 ---Na igli mora pisat koja je . PHBG karbovi imaju iglu oznake W.

Trebas ovdje napisat koji dijelovi su u karbu. Igla, klipic, needlejet, ler diza pa ti mogu reci koja bi diza bila odprilike za taj karb.
Diza bi ti (obzirom da ide gljiva) trebala oko 90+, ali bez podatka koja je igla unuta je to nemoguce reci napamet

--- Kraj citata ---
evo igla je w16,klipic 50,needlejet 262,ler dizna 50,čok dizna 60!
danas sam ga napokon stavio na skuter,stavio diznu 85,igla spuštena do kraja(znači osigurač je bio na najgornjem položaju) i super je radio,i na leru i na punom gasu, i nako sta sam ga kasniije upalio pustio da 10min radi na leru,pa napravio đir dao frendu đir i vracam se doma i odjenom mi pocne zvuk neki cudni i ugasi se!gledamja sta je i upalim ga i opet se ugasi,i nece se vise upalit!vartim se u garazu i vidim svijčica mi otišla a nova je...je moguče da me struja zaje..ava ili nije dobra smjesa?

RideRR4EveRR:
slikaj nam svječicu ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju