Ostalo > Svijet računala i mobitela

COD 2,4,5 Problem

<< < (3/5) > >>

stupar:

--- Citat: Luka 0101 - 12 Siječanj, 2009, 19:39:15 ---ako imaš sprženu igricu, ( a najvjerojatnije imaš ) onda si moraš skinuti bolji MP (multiplayer) crack

--- Kraj citata ---

i nije ni doso crack za multiplayer,koliko ja znam samo treba za singleplayer...

a sto se tice safe moda,i to ne pali...koji god nacin da pokrenem multiplayer ne radi

djsmola:

--- Citat: stupar - 12 Siječanj, 2009, 22:55:34 ---
--- Citat: Luka 0101 - 12 Siječanj, 2009, 19:39:15 ---ako imaš sprženu igricu, ( a najvjerojatnije imaš ) onda si moraš skinuti bolji MP (multiplayer) crack

--- Kraj citata ---

i nije ni doso crack za multiplayer,koliko ja znam samo treba za singleplayer...

a sto se tice safe moda,i to ne pali...koji god nacin da pokrenem multiplayer ne radi

--- Kraj citata ---

Da, samo za singleplayer treba   :icon_thumright:

stupar:
e pa to i govorim  :( ali eto...valjda ce se naci neko rjesenje

Luka 0101:

--- Citat: stupar - 13 Siječanj, 2009, 10:03:14 ---e pa to i govorim  :( ali eto...valjda ce se naci neko rjesenje

--- Kraj citata ---
ajde probaj upisati u google cod 4 mp crack pa cemo vidjeti dali netreba crack za multiplayer

Brla:
daj luka molim te nepričaj gluposti.... probaj ostavit 2-3 minute taj početni ekran i onda vidi dal će ti uć... ja sam imo problem da je ip adresa na mrežnoj bila postavljena na automatski pa mi je dugo ulazilo u igru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju