Tehnički kutak > Tuning skutera
kako podignut auspuh?!
ChRiStIaN:
Ovako...eo slika odma da vidite položaj auspuha trenutni...
Na prvoj slici se odma i vidi kak npr poggiali s foruma ima spuh usmjeren. Ovaj moj je neak dole, prodes jednom po prasini, sve se dize za tobom i dobro se nagutas, tuce bas u pod jebeno, dok kod drugih spuhova sam vidio da su usmjereni da gađaju glavu od onog ko se iza tebe vozi :laughing7:
Dakle htio bi podic spuh malo u zrak...ovak mi full ruzno, kak da to izvedem? Grana iz cilindra koja ide je orginal a taman prije nego kaj se presavija pocinje grana od serdarevica...
ChRiStIaN:
Konkretno...jel izvedivo / isplativo?!
2TDottore:
jednostavno.skines auspuh i das si spigat novu granu koja ide vise prema gore i problem rjesen.Normalno da je izvedivo a sad jel isplativo sam procjeni jer to ce te kostat sigurno 100-ak kuna ili ak oces proc badave mazni Poggiju granu :toothy9:
ChRiStIaN:
--- Citat: 2TDottore - 11 Siječanj, 2009, 20:40:31 ---jednostavno.skines auspuh i das si spigat novu granu koja ide vise prema gore i problem rjesen.Normalno da je izvedivo a sad jel isplativo sam procjeni jer to ce te kostat sigurno 100-ak kuna ili ak oces proc badave mazni Poggiju granu :toothy9:
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Benjamin:
Da samo kaj ak spiga granu prema gore automatski treba novi nosac topa raditi..ak ste na to zaboravili mozda..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju