Tehnički kutak > Tuning skutera

Proklizivanje kuplunga

(1/5) > >>

Drnda:
imam problem, kuplung je seriski kao i zvono, zvono je prosarano svim kombinacijama plave i ljubicaste, ferode se nisu potrosile a oprugice su bijele iz malossi pakovanja , e sad nabijem sa mjesta ful gas i on sve do 25-30 proklizava i nema okretaja, i nakon toga odjednom digne okretaje kako treba i skut leti, a kada idem npr.15 kmh i puknem po gasu dobijem sut u guzicu, svejedno sam ili jos netko, deklo je izbuseno...

aprilija top:
malo je zvono spaljeno uzmi grubi šmirgl i iznutra ga išmirglaj di primaju ferode i malo ferode da skines glatki sloj i stavi lakse rolice da se vise vrti da ne klizi bvz ili serijske federe

Drnda:
a trenutno nemam gdje odviti zvono, a role su 6 gr... bile su 7 pa 6.4 i sada 6 i sa njima mi najbolje ubrzava... nemam nego crne opruge, a one su jos tvrdje

SlowRider:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Siječanj, 2009, 17:23:06 ---e sad nabijem sa mjesta ful gas i on sve do 25-30 proklizava i nema okretaja

--- Kraj citata ---

Ako proklizava onda bi trebao imati okretaja.

A sto se tice ljubicaste boje na zvonu, ne mora uvijek znaciti da zvono ne valja u tom slucaju.

Drnda:

--- Citat: SlowRider - 11 Siječanj, 2009, 20:51:40 ---
--- Citat: Drnda-1 - 11 Siječanj, 2009, 17:23:06 ---e sad nabijem sa mjesta ful gas i on sve do 25-30 proklizava i nema okretaja

--- Kraj citata ---

Ako proklizava onda bi trebao imati okretaja.

A sto se tice ljubicaste boje na zvonu, ne mora uvijek znaciti da zvono ne valja u tom slucaju.

--- Kraj citata ---
ima ono okretaje ,ali dosta manje nego npr. na 50 kmh kuzis? ono dize ih pomalo i onda na 30 pukne okretaje u nebesa i naglo skut pocne ubrzavati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju