Ostalo > Svijet računala i mobitela
Prijedlozi igrica
Drnda:
--- Citat: Luka 0101 - 12 Siječanj, 2009, 18:33:04 ---
--- Citat: Drnda-1 - 12 Siječanj, 2009, 18:29:56 ---
--- Citat: black-rox - 12 Siječanj, 2009, 18:17:37 ---Kakva je ova igra bmw m3 challenge :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
misli da se tako zvala, igrao sam demo, cini mi se da je bio na Bugovom dvd-u, igra je simulacija i mozes iskljuciti svu el. pomoc, jebeno totalno, kada ga sutnes u nizu a on se lagano izvrti...
--- Kraj citata ---
Nije ti to demo.
Igrica je sama po sebi tako kratka..
Inače korisi isti engine koji se koristi u GTR serijalu...
--- Kraj citata ---
ma 100% je demo jer ima samo zagrijavanje i utrka, znaci samo jedna, e to je gust za vozit bez elektronike...igra mi je zakon bila, a vise je nemogu naci...
Luka 0101:
vjeruj mi.. Nije demo..
Igrica je tako i napravljena... Svojedobno se djelila pri kupnji BMW-a
black-rox:
Ovako ja sam skinuo maloprije igru ima 127mb i unutra je samo jedan auto i dvije staze,sad skidam drugi ona je velika oko 335mb,tako da neznam i meni se čini ko demo,evo ja ju igram bez ikakvih pomoći i ono solidna je ne vozi se baš nešto,ali zabavna :icon_thumright:
Drnda:
--- Citat: black-rox - 12 Siječanj, 2009, 22:27:55 ---Ovako ja sam skinuo maloprije igru ima 127mb i unutra je samo jedan auto i dvije staze,sad skidam drugi ona je velika oko 335mb,tako da neznam i meni se čini ko demo,evo ja ju igram bez ikakvih pomoći i ono solidna je ne vozi se baš nešto,ali zabavna :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
i ja skidam tu od 300 i nesto mb, ide jako sporo , oko 15 km/s, sutra cu je zaigrati :headbang:
black-rox:
--- Citat: Drnda-1 - 12 Siječanj, 2009, 22:53:28 ---
--- Citat: black-rox - 12 Siječanj, 2009, 22:27:55 ---Ovako ja sam skinuo maloprije igru ima 127mb i unutra je samo jedan auto i dvije staze,sad skidam drugi ona je velika oko 335mb,tako da neznam i meni se čini ko demo,evo ja ju igram bez ikakvih pomoći i ono solidna je ne vozi se baš nešto,ali zabavna :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
i ja skidam tu od 300 i nesto mb, ide jako sporo , oko 15 km/s, sutra cu je zaigrati :headbang:
--- Kraj citata ---
Evo skinuo obrisao staru i instalirao,razlika ti je samo u tome,šta je na ovom većem animacija koja traje pun rac,a igra opet ista,jedan auto dvije staze to je više neki promo materijal za bmw nego igra,ali solidno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju