Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli - base kitevi
SlowRider:
Mislim da Horvat i dalje zivi u zabludi da trophy sa ZX-om razvija najvecu snagu na 6800rpm, koliko vec pise na onim grafovima..... :laughing7:
Brla:
--- Citat: dhorvat2 - 10 Siječanj, 2009, 17:23:30 ---Znači Yasuni R bi bio optimalan za to. Čak malo i prejak? ??? Ajde koji još spuh radi između 9800 i 10300 okretaja osim Yasunija? Podatke si spremam u arhivu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Stage6 Pro Replica :toothy12: :toothy12: bio bi ok i Stage6 Pro koji je valjda još jači od yasuni R
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 10 Siječanj, 2009, 17:25:52 ---Mislim da Horvat i dalje zivi u zabludi da trophy sa ZX-om razvija najvecu snagu na 6800rpm, koliko vec pise na onim grafovima..... :laughing7:
--- Kraj citata ---
E, sad si piknul u neš kaj još uz to brijem provjerit :toothy3:
Jednog dana bi mogo Yasuni R doć u moj topli dom i naravno na Aeroxa pa sam htio preispitati te okretaje koji nam pokazuju naše vjerne i nepogrešive ćukice :toothy9:
Samo još moram "čopit" nekoga ko ima taj instrument :icon_thumright:
Yasuni R, Stage6 Pro Replica... pamtim :toothy3:
aeroxtuning:
da ne otvaram novu temu.htio sam pitat sta mislite kako ce radit yasuni sa trophyijem +klip s jednom karikom?pitam bzvz.hvala
dino gp1:
--- Citat: aeroxtuning - 10 Siječanj, 2009, 18:21:23 ---da ne otvaram novu temu.htio sam pitat sta mislite kako ce radit yasuni sa trophyijem +klip s jednom karikom?pitam bzvz.hvala
--- Kraj citata ---
Mislim da će raditi odlično :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju