Ostalo > Motocikli

Aprilia Tuono 1000R 2008

<< < (10/12) > >>

zaprudanec:

--- Citat: Runner-50 - 17 Ožujak, 2009, 21:12:21 ---lijepa aprilia samo ova tvoja je meni losija od japanske konkurencije(moj misljenje) ali dobra je  :)

--- Kraj citata ---
daj mi nabroji SAMO JEDNU japansku konkurenciju a pogotovo naked!!! prije toga, malo procitas testove, da ne ispadne svatko svoga konja hvali :toothy9:
za pocetak, evo ti nesto iz 2008 godine iz najbolje bikerske EU revije

http://apriliabase.com/forum/index.php?topic=6788.0

:binkybaby:

zaprudanec:

--- Citat: Mr J - 17 Ožujak, 2009, 23:10:02 ---i jel se maknuo grc iz stopala sa ovim nogicama? :)

GROM je prestrasan... - da su mu 2 cilindra vise bio bi jos strasniji ;)  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:jerk: :nono:

cimas me, a? ;D ;D

zaprudanec:

--- Citat: dino gp1 - 17 Ožujak, 2009, 21:46:12 ---Odličan motor... tuonu super paše bijela boja :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
je, opcinio me kad sam ga vidio ;D

pogotovo u ciklistici i razvijanju snage "iz podruma" :headbang:

Mr J:
ma salim se ja, cvajo u V je skoro kao cetri u redu... (ja volim onaj zvuk formule ili cvajo u V ali od 1600ccm pa na vise, kada se trese tlo pod nogama kao kada vlak prolazi) :)

Frend nabavio za Autoskolu er6n i dosao mi sav zacudjen kako je proklizao straznji kraj kada je u zavoju dao gasa, eh stari moj to je sada vec ozbiljniji motorcic nemozes samo odvrnuti gas (ovaj je 4 puta jaci od motora koje je do sada vozio pa je navikao da slobodno okrene on gas u zavoju)... Inace gledao sam danas Siver-icu ali mi je bolja od nje Yamahica XJ6 (Fazerova masinka), ima li ju tko od tvojih pajdasa i daj mi reci sto kazu ovi sto imaju sivera (servisni intervali, odrzavanje, nedostatci - osim jos 2 cilindra :) , znam da cupa iz podruma, kocnice, itd...)

Koliki ti je servisni interval na tuonu 6tkm?

Jesi li mozda mijenjao gume i koliko su ti izdrzale?

Povecavaju li se vibracije s povecanjem brzine ili su najvece izmedju 120 i 160kmph?

zgubidan:

--- Citat: greenlite - 17 Ožujak, 2009, 21:08:46 ---zaprudanec znaš kaj veže tuona i nexusa? isti retrovizori :headbang: :frajer:

--- Kraj citata ---
Ima i slične prednje žmigavce kao luna :laughing6:
Volim aprilije pogotovo  RSV-1000R-Ima fantastičan zvuk i vučen ko traktor  dao bi bubreg za to čudo :headbang:
Tvojoj bijela super stoji samo ti čizmice ne pašu u toj crvenoj. :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju