Ostalo > Motocikli

Aprilia Tuono 1000R 2008

<< < (7/12) > >>

MaLi_OdvALjivAc:
uu sto mi nisi tata :toothy9:
puno srecno predjenih km-a na novoj makini :frajer:

Mr J:
hahahaha zaprudanec pa nisam te vidio 100 godina!

Rekao mi je jos davno za tuona i naravno, pokazao slike. Tuono je s razlogom bijele boje - to ga cini vecim jer crna "smanjuje" a zaprudanec je po prirodi povelik covjek i onda ne izgleda smijesno na bijelom tuonu :) Sada vidite zasto je tuono bas bijele boje :)

Naravno, izvlaci se sa pricama kako je danas moderna bijela boja :)))))

Mislim da nece proci puno vremena dok ce kcerga sjesti za volan tuona i provesti se 200kmph po autocesti, a do tada ce tatek zaprudanec poslusati mene i kupiti pilicu od 1800ccm naravno V2 i uzivati krstarenjem po cestama europe.  :headbang:

Zaprudanec je inace fun V2 masinica, pa sto je uhu ugodnije od 1800ccm V2 motora pod kojim zemlja drhti.

....INTRUDER....

zaprudanec:

--- Citat: Mr J - 18 Veljača, 2009, 13:00:43 ---hahahaha zaprudanec pa nisam te vidio 100 godina!

Rekao mi je jos davno za tuona i naravno, pokazao slike. Tuono je s razlogom bijele boje - to ga cini vecim jer crna "smanjuje" a zaprudanec je po prirodi povelik covjek i onda ne izgleda smijesno na bijelom tuonu :) Sada vidite zasto je tuono bas bijele boje :)

Naravno, izvlaci se sa pricama kako je danas moderna bijela boja :)))))

Mislim da nece proci puno vremena dok ce kcerga sjesti za volan tuona i provesti se 200kmph po autocesti, a do tada ce tatek zaprudanec poslusati mene i kupiti pilicu od 1800ccm naravno V2 i uzivati krstarenjem po cestama europe.  :headbang:

Zaprudanec je inace fun V2 masinica, pa sto je uhu ugodnije od 1800ccm V2 motora pod kojim zemlja drhti.

....INTRUDER....

--- Kraj citata ---
;D ;D ;D jesi kvaran  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

stavio si opis, ne bi ga boljeg ni neven ciganovic napisao :toothy10: :toothy10: :toothy10:

samo V2 - naked :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
jedina zamjena rotaxu 990 v2 je tuono v4 (2010 godina?) ;D

juric_16:
jedva cekam vidjet ogoljelu verziju RSV4 jer sam zagrizeni zaljubljenik u Apriliju a Tuono mi je najdrazi motor

zaprudanec:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju