Ostalo > Motocikli
Aprilia Tuono 1000R 2008
MaLi_OdvALjivAc:
uu sto mi nisi tata :toothy9:
puno srecno predjenih km-a na novoj makini :frajer:
Mr J:
hahahaha zaprudanec pa nisam te vidio 100 godina!
Rekao mi je jos davno za tuona i naravno, pokazao slike. Tuono je s razlogom bijele boje - to ga cini vecim jer crna "smanjuje" a zaprudanec je po prirodi povelik covjek i onda ne izgleda smijesno na bijelom tuonu :) Sada vidite zasto je tuono bas bijele boje :)
Naravno, izvlaci se sa pricama kako je danas moderna bijela boja :)))))
Mislim da nece proci puno vremena dok ce kcerga sjesti za volan tuona i provesti se 200kmph po autocesti, a do tada ce tatek zaprudanec poslusati mene i kupiti pilicu od 1800ccm naravno V2 i uzivati krstarenjem po cestama europe. :headbang:
Zaprudanec je inace fun V2 masinica, pa sto je uhu ugodnije od 1800ccm V2 motora pod kojim zemlja drhti.
....INTRUDER....
zaprudanec:
--- Citat: Mr J - 18 Veljača, 2009, 13:00:43 ---hahahaha zaprudanec pa nisam te vidio 100 godina!
Rekao mi je jos davno za tuona i naravno, pokazao slike. Tuono je s razlogom bijele boje - to ga cini vecim jer crna "smanjuje" a zaprudanec je po prirodi povelik covjek i onda ne izgleda smijesno na bijelom tuonu :) Sada vidite zasto je tuono bas bijele boje :)
Naravno, izvlaci se sa pricama kako je danas moderna bijela boja :)))))
Mislim da nece proci puno vremena dok ce kcerga sjesti za volan tuona i provesti se 200kmph po autocesti, a do tada ce tatek zaprudanec poslusati mene i kupiti pilicu od 1800ccm naravno V2 i uzivati krstarenjem po cestama europe. :headbang:
Zaprudanec je inace fun V2 masinica, pa sto je uhu ugodnije od 1800ccm V2 motora pod kojim zemlja drhti.
....INTRUDER....
--- Kraj citata ---
;D ;D ;D jesi kvaran :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
stavio si opis, ne bi ga boljeg ni neven ciganovic napisao :toothy10: :toothy10: :toothy10:
samo V2 - naked :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
jedina zamjena rotaxu 990 v2 je tuono v4 (2010 godina?) ;D
juric_16:
jedva cekam vidjet ogoljelu verziju RSV4 jer sam zagrizeni zaljubljenik u Apriliju a Tuono mi je najdrazi motor
zaprudanec:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju